Lancome Tresor in Love

merilyn

Guru
Kayıtlı Üye
10 Mart 2012
1.892
215
363
Lancome Tresor in Love nasıl bir koku? Bilen koklayan kullanan var mı?

ben kullanıyorum çok da beğeniyorum. çiçeksi yumuşak baymayan bir koku.tavsiye ederim ama yine de denemeni isterim önce

pudra ,sabun kokan parfümlerden .içinde belli belirsiz gül kokusu da var gibi.Beğendiğim parfümlerden.

yaz kokum... nefis bir parfümdür..

netteki bilgileri:

ÜRÜN ÖZELLİKLERİ
Aşkı yaşayan kadının mutluluğunu ve heyecanını yansıtan Tresor In Love parfümünün baş notası meyvalı çiçeksi notalar içerir - nektarin, bergamut, armut.
Orta notasını odunsu çiçeksi notalar içerir - Türk gülü, yasemin. Aşkın büyüsü artık kadını tamamen sarmıştır.
Dip notasını ise sedir ağacı ve misk içerir.
ÜRÜN AVANTAJLARI
Tresor In Love ışıltı saçan, neşeli ve aşık bir kadının, kadınsılığını ve çekiciliğini ortaya çıkarır. Anı yaşayan, duygularını neşe ile etrafa saçabilen bir kadını anlatmaktadır.

bu arada bu parfümü sevdiysen daha şekerli daha ağır ama nefis bir parfüm olan kış için tresor midnight rose'u da tavsiye ederim..

Son düzenleme:

bilgiler için teşekkürler :)
henüz koklama fırsatım olmadı ama beğenirsem onu da denerim

bana hep gelinlik, düğün parfümü gibi geliyor.
ya ben de miracle so magic i merak ediyorum nasıl bi kokusu var???? diğer miracle lardan farkı ne acaba??

ucuza bulup almıştım bir iki kez kullandım hiç ama hiç sevmedim :S arkadaşa hediye ettim o çok beğendi sorun bendemi diye düşündüm sonra arkadaşım kullandıkça begenmemekde haklı oldugumu farkettim o nasıl beceriksiz bir kokuydu öyle cicek desen degil meyve desen degil karma karışık saçma bir koku bence :) keşke hiç yapmasalarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…