- Konu Sahibi Hazal zamani
selam kızlar, ben sac bakım urunu uygun parfum ozelıklen jıl sunder ızdımıyakı chanel burbery vb gıbı parfumler arıyorum takma kırpık bakım urunlerı arıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Takma kirpik var bende kutusuyla duruyor.selam kızlar, ben sac bakım urunu uygun parfum ozelıklen jıl sunder ızdımıyakı chanel burbery vb gıbı parfumler arıyorum takma kırpık bakım urunlerı arıyorum
Merhaba.... Bende bitkisel keratin içeren saç bakım maskesi var . Banyoda nemli saça uygulayıp 1-2 dk bekleyip yıkıyorsun. 2 ya da 3 defa kullanmışımdır. Piyasa fiyatı 19.90 (sıfırı) 10 liraya verebilirim düşünürsen.selam kızlar, ben sac bakım urunu uygun parfum ozelıklen jıl sunder ızdımıyakı chanel burbery vb gıbı parfumler arıyorum takma kırpık bakım urunlerı arıyorum
Takma kirpik var bende kutusuyla duruyor.
yıMerhaba.... Bende bitkisel keratin içeren saç bakım maskesi var . Banyoda nemli saça uygulayıp 1-2 dk bekleyip yıkıyorsun. 2 ya da 3 defa kullanmışımdır. Piyasa fiyatı 19.90 (sıfırı) 10 liraya verebilirim düşünürsen.
.Eki Görüntüle 1351644
10tlne kadar
resım varmı
peki :) rica ederimm..bu markayı pek sevmıyorum..tskler
yı
ben butun arıyordum cnm ya
Pekala ıyı Akşamlar :)ben butun arıyordum cnm ya