Lekeler, Çiller lancome resurface peel kit ( cilt lekeleri,canlilik vs icin) kullananlar varmi?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

peri068

Guru
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2011
277
20
318
selam arkadaslar ,

baslikta yazdigim ürünü kullanan oldumu aranizda ??

nette arastirdigima gore kullanan kisilerin bloglarinda yazdiklari cok guzel ve olumlu seylerdi. Bende siparis verdim simdi temin ettim henüz kullanmaya baslamadim ama en kisa zamanda kullanacagim.

aranizda kullanip yan etkisini gören varmi?

Peki nedir bu aldığım müthiş set? Bir nevi kimyasal peeling. Dermatologların klinik ortamda yaptığı kimyasal cilt soyma işleminin ev versiyonu. İçeriğinde AHA asitlerinden Glikolik asit bulunuyor. Bu asit şeker kamışından elde ediliyor ve esasında kullanımı ciddi dikkat gerektiriyor..

Dermatologların klinik ortamda yaptıkları kimyasal peeling'lerde bu asitin oranı çok daha yüksek. Lancome evimizde kendi kendimize uygulayalım diye daha düşük oranda asit içeren bu ürünü geliştirmiş..

yepyeni ,pürüzsüz ve canli bir cilt cikariyormu ortaya.. kullandigimda buraya yazarim sonuclari..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…