Merhaba arkadaşlar... Yaz geldi tüm yılın yorgunluğu bitti peki cildiniz yaza ne kadar hazır? Bir süredir severek kullandığım ürünleri sizlerle paylaşmak istedim :) Öncelikle ben 21 yaşındayım cildim karma ve siyah nokta-sivilce oluşumuna çok meyilli . Böyle olduğu içinde cildime özen göstermek zorundayım hem gözeneklerimin sıkılaşmasını hem de yaşlanma belirtilerini elimden geldiğimce geciktirmek istiyorum . Tüm bu istekler beni lacome un 3 ürünüyle buluşturdu şimdi onları inceleyelim ^^^
1.olarak bayıla bayıla kullandığım Lancome Energie De Vie Nuit Gece maskesi. Bu ürün 75 ml harika bir kokusu var ve uyku maskesi olarak da geçiyor . Günün tüm yorgunluğunu cildinizden söküp atıyor gözenekler konusunda da çok başarılı. 1 er gün arayla gece yüzümü temizledikten sonra bunu sürüp uyuyorum ve sabah a capcanlı bir ciltle uyanıyorum şiddetle tavsiye ederim . Fiyatı: 200 tl olması gerek özel indirim günlerine denk gelirseniz oldukça şanslısınız :))
2.olarak sabah uyandığımda yüzümü yıkadıktan sonra dışara çıkacaksam bioderma akn spf30 güneş kremimi sürüyorum çıkmıcaksam eğer Lancome Visionnaire kremimi sürüyorum bu krem tamamen gözeneklerle ve ciltteki izlerle savaşıyor . en az 3 hafta kullandıktan sonra hayrete düşüp gelip gidip aynada yüzünüze bakıyorsunuz
bu da 30ml olarak almıştım ben 149 tl olması gerek.
3.olarak da hafta da 1 ya da 2 defa kullandığım beyaz kil maskesi var yüzünüzü güzelce temizledikten sonra kuru cildinize uygulayıp 5 dakika bekletiyorsunuz ardından ılık suyla duruluyorsunuz ve yumuşacık bir cilt karşılıyor sizi :)) bu da 190 lira gibi bir şey olmalıydı fiyatı