• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lancome Magnifique EDP Bayan Parfüm

deniz0509

Birgün geliceksin bebeğim
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2009
742
10
96
40
İstanbul
arkadalar biraz paraya kıyıp kesinlikle bu koku alınabilir. hem bayanlar hem erkekler tarafından acaip farkedilen bir koku. ve çok kalıcı

Heyecanla, feminenliğin en tutkulu formunu sahiplenen Lancome, eşine raslanmaz bir parfüm sunuyor: Magnifique. Değerli ve cüretkar... Bulgar gülü ve Mai de grasse gülü ile zenginleştirilen parfüm, odunsu kokusuyla meydan okuyucu...

bende bu parfümü önerecek bi sayfa açmayı düşünüyordumki, arkadaşım açmış.. evt kesinlikle ferah tertemiz, baymayan sıkmayan. rahatsız etmeyen yumuşak ve kalıcı bir koku..tavsiye ediyorum..dolumuda var fakat onun kokusunu denemedim, orjinaliyle aynımıdır bilmiyorum :) değişik tatda hoş bi koku..

Süper bir parfüm arkadaşlar.Kesinlikle klasik olacak bir parfüm.Ve kokusu hiç geçmiyor...

evet kızlar harika bir kokukaydirigubbakcemile4 Fiyatı 50ml EDT, 50ML vücut sütü ve 50ml duş jeli seti 125 ytl.

lancome-magnifique.jpg

tekin acar da denedim geçen gün.. çok acaip bi koku.. beğenmadim... adı gibi muhteşem diil yani..

Kendisi benim parfümüm. 3 sene önce orijinal bir parfüm almaya karar verdim. hem seksi hem farklı (herkeste rastlanamayan) bir koku almak istemiştim bana lancome magnifique i tavsiye etti oradaki bay. kokusu diğerlerinden farklıydı gerçekten ben de aldım ama kalıcılığından hiç memnun değilim. parfümün içine düşüp sıkanlardan değilim belli noktalara sıkıp dışarı çıkarım ama sıktıktan sonra hiç kokusu kendi burnuma bile gelmedi. kimse de parfümümü farkedip ya da beğenip sormadı. eğer bir daha orijinal parfüm alırsam birçok kişinin kullandığı ama daha belirgin ve kalıcı olduğunu düşündüğüm hypnotic poison alırım sanırım. Sık parfüm kullanmadığım için 3 senede parfümüm daha yarısına bile gelmedi yalnız :)

Back