öncelikle mağazalarda ürünleri deneyerek karar vermeniz hatta 1 gün boyunca yüzüünüzde durup test etmeniz en doğrusudur ki şahsen ben hep böyle karar veriyorum..benimde kuru pul pul cildime en iyi duranlar lancome teint idole dior ve mac full coverage oldu,diorun hangi ürünü hatırlayamadım ama teint idole gibi aynı yapıda..mac studio fix bana hiç gitmiyor aşırı kurutuyor pullu ve gözenekli gösteriyor ,face and body bulaşmayan ve çok kapatıcı olmayan yazlık bir fondöten bana göre,yani güzel bir cildiniz varsa süper uyum sağlar fakat kızarıklık varsa hemen açılıyor,full coverage gerçekten profesyonel bir ürün,çok azda sürseniz porselen cilt etkisi yapıyor fakat sadece kendi fırçasıyla mükemmel duruyor ve tabiki üzerine transparan loose powder yani şeffaf sabitleme pudrası sürmeniz gerek,öyle saatlerce yağlanmıyor ve gün boyu kalıcı..prof bir şey almak isterseniz cilt renginize uygnu deneme mutlaka yaptırın öyle alın,mağazada ışıklardan rengi belli olmuyor,dışarı çıkınca renginin uygun olmadıını yada 1kaç saat sonra kuruluk yada yağlılık yaptığını gözlemliyorsunuz : )