Lamine veneer yaptırdım!!!

Bona fides

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2015
5
1
35
Arkadaşlar uzun zamandır, size yardımcı olur diye paylaşmak istediğim bişey var. Üst ön dişlerimde carpışıklıklar vardı. 25 yaşımdayım, doktorların ortodonti tekliflerini kesinlikle reddettim. artık zaman da aleyhime işleyince iyice sinir yaptım ve karar verdim :) Yakın tarihte lamine yaptırdım. Diş etlerim bile düzeldi sayılır. Ve bu zaman içerisinde tek pişmanlığım neden daha önce yaptırmamak oldu. Size süreçten bahsedeyim şimdi biliyorum yaptırmak isteyen ya da inceden düşünenlerin kafası çok karışık. Ben karar vermeden önceki bir süre boyunca uyku dahi uyuyamadım. Öncelikle gerçekten iyi bir klinik, laboratuvar çalışması ve estetik görüşüne güvendiğiniz doktor ve teknisyen şart. Ben uzun süre araştırdım, ailem de ortodonti konusunda baskı yapınca ve laminenin tum sonuçlarıyla beni başbaşa bırakacakları konusunda uyarınca daha bi korktum. Sonuç olarak karar verdim, buradaki tavsiyeleri de dikkate alarak birkaç doktorla görüştüm. Sonra Plus Dent e gittim, Onur Öztürk le tanıştım. Ben tabi fazlasıyla gergin olduğumdan sağolsun beni dnleyerek sakinleştirdi. Ve istediklerimi benden daha iyi anlattı bana. Güvendim ve karar verdim. Önce beyazlatma işlemi yapıldı, sonra dişim en az zararla küçültülerek geçiciler takıldı vee ardından kalıcılar takıldı. 3 hafta olmuştur. Ve ben gerçekten çok mutluyum. Ben fazla sorunlu biri olduğumdan ve gereksiz herşeyi dert edinen biri olmam sebebiyle beni o klinik çok çekti arkadaşlar. Hele bir de orda şekerr bir asistan var Seher Hanım kendisini öpmeden ayrılmayın ordan. Tabi Taylan Sarı da kesinlikle çok iyiydi estetik bakış açılarına sağlık :))) Düşünenlere kolaylık. Bu arada resim de yükleyeceğim ama nasıl yüklenir bilemedim şimdi ?

canım bende 25 yaşındayım benımde çarpışıklık var dişlerimi hıc begenmıyoum bi ay sonra düğünüm var diş konsuudna çk mutsuzum kaç diş ve ne kadara yaptırdın çok pahalı olduğu için moralim bozuluyor bu konuda

lamine dişlerle ısırarak (elma,ekmek,vs gibi ) yemenin problem olabileceğini okumuştum.aslı astarı var mı acaba?

Bende yaptırmak istiyorum ne kadara yaptırdınız ve geçen süre zarfında hiç sorun yaşadınız mi . doktorunuz omurluk olduğunu söyledi mi doğal duruyor mu anlayanlar oldu mu kac disinize yaptırdınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…