• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lamine ve zirkonyum porselen yaptırmış olanlar??

ladyviola

Guru
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2013
12
1
286
İstanbul
Merhaba ben 21 yasindayim ve dişlerim küçük olduğu için alt ve üst dişlerim arasında boşluklar var. Bu durum için ortodentislerde görüstüm fakat tüm sorunun dişlerimin küçüklüğünden kaynaklandigini ve tel taktırsam bile tekrar ayrılabilecegini soylediler. Bu yuzden daha dayanıklı oldugundan dolayı alt dişlerim için zirkonyum porselen ve üst dişlerim için lamine porselen düşünüyorum ama sağlıklı olan kendi dişlerimi kestirmeye değer mi sizce?? yaptıranlarlar memnun musunuz bu durumdan?? erken çürüme veya protez dişleri düşürme gibi sorunlar yaşıyor musunuz ve ne kadar dayanıklı?? veya buna alternatif olarak başka bi şey yaptıranlar var mı ?? Dişlerimin görüntüsünden de rahatsız olduğum için arada kaldım:((

yazılan bütün yorumları boşver. 21 yaşındasın kesinlikle laboratuvardan gelen hazır hiçbirşey yaptırma ( lamine- zirkon- empress) ismi ne olursa olsun hepsi aynı şey. dişin yapısında bir sorun yoksa dentin- mine kısmında bir sorun yoksa kesinlikle dokunma. yapılacak işlemlerde doktor mine- dentin dokusunu törpüleyip alacak. doktorun ne yapıyorsa o koltukta yapsın. dışardan siparişle bişey getirip ağzına takmasın onu

evet dişlerimde bi tane curuk dahi yok o yuzden kiyamiyorum ben de yaptirmaya, sanirim kompozit dolgu yaptiracagim en mantiklisi o. tesekkurler cevabin icin:)

Back