- 7 Aralık 2015
- 69
- 15
- 8
- 32
- Konu Sahibi CeminZevcesi
-
Eminim bircok kisinin disleri kplama ancak ne yazik ki öneride bulunmuyorlar konuyu nasil guncelleyecegim biraz yeniyimde :)Konunun guncellenmesi taraftariyim.
Bende Ankara porselen lamine kaplama yapan uygun bir disci ariyorum.
Eminim bircok kisinin disleri kplama ancak ne yazik ki öneride bulunmuyorlar konuyu nasil guncelleyecegim biraz yeniyimde :)
Sakın kaplama veya lamine düşünme..dişlerin düzgünmüş zaten bondingle(kompozit dolgu)dişe zarar vermeden dişler şekilleniyor..yamuk dişlerde bile uygulanabiliyor..fotoğraf paylaşabilirim ve hekim tavsiye edebilirim dilersen:)))Merhaba kızlar. Dişlerim dümdüz ancak üst yan dislerim biraz sivri bu yuzden ön ust dislerimi yaptirmak istiyorum. Ankara da bu islemi profesyonelce yapan dis hekimi önerilerinizi ve ortalama fiyat araligini bildirirseniz cok sevinirim. Şimdiden tesekkurler!
Merhabalarrrr :)) Ankarada sakine cikmaz a gittim ve o da ayni seyi soyledi.. 3 beyazlatma seansi sonrası kompozit uygulamasi yapacak hatta yarına randevum var merak ediyorum nasil olacak diye :)) buarada senin dislerini de gormeyi cok isterim hatta oncesi sonrasi varsa :)) buarada tesekkur ederimmmSakın kaplama veya lamine düşünme..dişlerin düzgünmüş zaten bondingle(kompozit dolgu)dişe zarar vermeden dişler şekilleniyor..yamuk dişlerde bile uygulanabiliyor..fotoğraf paylaşabilirim ve hekim tavsiye edebilirim dilersen:)))
Öncesi yok ama sonrasını paylaşıym..bütün hekimler ortodonti olmalı dedi..hiiç uğraşamam telle falan..geri dönüş oldu çocukken tel takmıştım..ewet 2 seans bleacing(beyazlatma)sonra dişleri herkes lamina sanıyo..Merhabalarrrr :)) Ankarada sakine cikmaz a gittim ve o da ayni seyi soyledi.. 3 beyazlatma seansi sonrası kompozit uygulamasi yapacak hatta yarına randevum var merak ediyorum nasil olacak diye :)) buarada senin dislerini de gormeyi cok isterim hatta oncesi sonrasi varsa :)) buarada tesekkur ederimmm
Eğri ve aralar kötü açıktı..ön iki diş kelebek tipi eğri..gülemiyodum..şimdi inanamıyorum...Eki Görüntüle 1811766
Öncesi yok ama sonrasını paylaşıym..bütün hekimler ortodonti olmalı dedi..hiiç uğraşamam telle falan..geri dönüş oldu çocukken tel takmıştım..ewet 2 seans bleacing(beyazlatma)sonra dişleri herkes lamina sanıyo..
8 diş..siz nekadara anlaştınız???Gercekten cok basarili olmus umarim benimde yarın boyle olur benim 4 disime uygulucak sizin kac disinize uygulandi?
Ozelden yazamiyorum yeni uye oldgm icin ozelden yazabilir misiniz :)8 diş..siz nekadara anlaştınız???
Özelden yazdım..msjlarınıza bakın:))Ozelden yazamiyorum yeni uye oldgm icin ozelden yazabilir misiniz :)
Zaten dişlerinize bleacing yapılınca 3-4 bekliceksiniz,sonra bleacing ve yine 3-5 gün bekleme,sonra bonding yapılacak..beyazlatma yapılınca 3-5 gün beklenir çünkü etkili madde diş rengini açmaya devam eder..sonra ince bir bonding yapılabilir böylece..bu arada bonding malzeme kalitesi çok önemli çünkü porselen-kompozit karıştırılarak hazırlanıyor..Özelden yazdım..msjlarınıza bakın:))
Ankarada Ahmet Ersan Ersoy hocayi tavsiye ederim. Bende cesaret edemeyip aylarca arastirip karar verememistim. Sonra bir arkadaşımın seramik lamina dişlerini çok beğenip hemen randevu istedim kendisinden. Çok korkuyordum ama oldukça hızlı ve agrsz işlem yapıyor. Personelleri çok ilgili, klinik de oldukça temiz ve hijyenik. Üstelik prof olmasina ragmen fiyatlari uygun. Herkes kendi dişlerim zannediyor, bende sürekli gülümsüyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?