• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lamine mi ? Empress Porselen mi ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ruat
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ruat

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2010
186
15
118
İstanbul
Kızlar merhaba,
lamine yapılabiliyormuş dişime ama ben bişey yerken ısırırken koparırken de kopsun istemiyorum dişim açıkcası...
internette okuyorum laminesi düşenler var empress porselen yaptırsam çok mu yapay durur? ikisinide yapabiliyorlar dişime açıkcası emin olamadım aynı görüntüde olacaksa tabiki empress porselen olsun derim
lamine den korkuyorum düşürürüm yada kırarım diye açıkcası çok emin olamıyorum

daha önce yaptırdığınız oldu mu ?
sizce hangisi daha kullanışlı?
laminayıda tam önüne yapıştırmıycakmış azcık alttan arka tarafada gecçecekmiş nasılsa tam anlayamadım ben aslında ama bana düşecek bişeymiş gibi geliyor...

kızlar yardım lütfennnn:(((

kesinlikle birkaç doktora görünmeni tavsiye ederim, biri diğerini tutmuyor çünkü, kimbilir belki çok da güzel ürünler çıkmıştır

merhaba ben lamine yaptırmak için randevu aldım İstanbul' da bir klinikten. Ancak laminenin diş yapıma uygun olmadığını, empress kaplamanın uygun olduğunu söylediler. Laminede yalnızca diş önden yontulurken, empress kaplamada diş oldukça küçültülüyor; yani laminate veneer ile istediğiniz görüntüyü sağlayabilecekseniz empress kaplamayı tercih etmeyin derim. Hem daha ciddi bir labaratuar işçiliği gerektiriyormuş, hem de dişlerinizi daha fazla küçültmüş oluyorsunuz ve daha uzun süreçli bir yöntem.

Benim dişlerim geriye doğru bakıyor ve hafif tavşan diş istediğim için lamine ile istenilen görünümü veremiyorlar. Çok uzmanı değilim bu konunun ama en fazla 1 ay'a kadar yaptırmış olacağım, yıllardır düşünüyorum.
umarım iyi olur da burada paylaşırım.

Merhaba bende ayrık dişlerim için daha önce zirkonyumu cok araştırıp bi dr a gittim 6 adet diş 3000 tl anlaştık. Bütceden dolayı yaptrmadm iiyiki yaptrmamışım dişlerimin kesilmesi içime sinmiyordu. Bugünde cok ünlü bir dra gittim kesinlikle yaprak porselen önerdi dişlerim kesilmeden yapılcakmış.( 4adet diş ve diş taşı temizleme diş eti iyileştirme fiyatlarA dahil)Komposite porselen 5/10yıl gider daha sonra sararma yapar 4000tl...daha kalitelisi cok uzun yıllar kullanırsın o da 8000 tl dedi. Benim gene bütçeme uymadı.. Fakat Bana bir demo çalışması yaptı ki çok hoşuma gitti imkanım olunca yaptırmayı planlıyorum.

Merhaba,

empress (ful porselen) kaplama yaptırdım, 1. provası bitti, salı günü son hali takılıyor, fotoğraf ekledim, bakabilirsiniz.
:)

[photo="large"]1219763[/photo]

offf arkadaşlar yaa ben allak bullak oldum. Benim dişçim 12 tane dişe porselen kaplamaya 2000 tl demişti. Siz ne kadar çok paralar ödüyorsunuz öyle, ki doktorum porselene bile ihtiyacın yok sigara içme yeter demişti :) öyle ünlü bir doktor değil ama, çok yoğun ve iyi bir dişçi.

Back