• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lamine diş-yardımm

ciarasisi

Guru
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2014
3.155
2.520
333
kızlar yardım edin uyguna ama kaliteli yapan bir diş doktoru bılıyo musunuz düğünüm var ıkı ay sonra ve dişim çarpık memnun değilim fotograflarda cok kotu cıkıyo öneriniz varmı ?

Merhabalar. Nişantaşında Arzu Yalnız Zogun'u ısrarla öneririm lamine konusunda. İnternettende arastırısanız sizde göreceksiniz dalında ne kadar iyi olduğunu.
kızlar yardım edin uyguna ama kaliteli yapan bir diş doktoru bılıyo musunuz düğünüm var ıkı ay sonra ve dişim çarpık memnun değilim fotograflarda cok kotu cıkıyo öneriniz varmı ?

Merhaba benim de benzer sorunlarım vardı hem çürüklerim hemde lekelenmeler vardı Kadıköy Bağdat caddesinde Denttria diş kliniği var oraya gittim dolgu ve diş beyazlatma yaptırdım çok memnun kaldım kesinlikle tavsiye ederim.

merhaba ben lamine diş yaptırdım . önce bir çekindim ama doktoru ve çalışanları tanıyınca rahatladım daha doğrusu rahatlattılar. muayene ücretsiz en azından bir göster doktor çok iyi röntgen çekiliyor ücret almıyolar ondanda. fiyat almak ve görüş almak için çok faydalı birşey. diğerleri gibi değil.
DR.Özcan ÇAKMAKCIOĞLU ESTETİK DİŞ DİYE YAZARSAN ÇIKAR CANIM

Back