• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lamine diş yaptıranlar lütfen yardım

bego748

Guru
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2007
254
8
316
İzmir
merhaba arkadaşlar ne oluursunuz lamine yaptıranlar cevap versinler ben lamine yaptırıyorum 12 tane diş geçen gün provaya gittik çok kötüydü kocaman olmuş birde kalın ne yapıcam ben bilmiyorum dedim biraz küçültün ve inceltin nolur dedim yarın tekrar gidicem sizce yapıştırınca daha doğal olurmu dudaklarımı kapatamadım yani yapıştırınca gerçek diş gibi görünüyormu birde en beyazını seçmiştim doktor onu yapıştırırken koyu yapıştırıcı kullanırız daha doğal durur dedi ewe gelince ağlamaktan gözlerim şişti :(

merhaba arkadaşlar ne oluursunuz lamine yaptıranlar cevap versinler ben lamine yaptırıyorum 12 tane diş geçen gün provaya gittik çok kötüydü kocaman olmuş birde kalın ne yapıcam ben bilmiyorum dedim biraz küçültün ve inceltin nolur dedim yarın tekrar gidicem sizce yapıştırınca daha doğal olurmu dudaklarımı kapatamadım yani yapıştırınca gerçek diş gibi görünüyormu birde en beyazını seçmiştim doktor onu yapıştırırken koyu yapıştırıcı kullanırız daha doğal durur dedi ewe gelince ağlamaktan gözlerim şişti :(

merhaba yaptırdınız mı merak ettim birde hangi doktorra kaç diş için ne kadar ödediniz eşimde yaptıracak bende araştırma yapıyorum bilgi verirseniz sevinirim

merhaba henüz yaptırmadım yarın tekrar gidicem dişlerin gelmesini bekliyorum kaç gündür eğer çok kötü değilse yaptırmayın bence ben çok pişmanım gitti dişlerim geri dönüşü yok :( inşallah güzel olur sonucunu yazarım

iyi akşamlar üzüldüm yaa inşallah güzel olur dişleriniz ne stres verıcı bışey hem dişlerini kaybet uzerıne para ver bıde ıstedıgın gibi yapmasınlar çok sınır bozucu peki şimdi nasıl takıldı mı? bende on ıkı dişime yaptırmak istiyorum tavşan dişlere ama korkuyorum ıtediğim gibi olmazsa dıye

Back