Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ben 2 yıl önce ankarada yaptırdım çok da memnunum inanın kimse anlamıyo.benim ön dört dişim yamuk yumuktu ve iki dişimde diğerlerine göre fazla büyüktü şu an hatırlamak bile istemiyorum. renginde de bi değişme olmadı düzenli ağız bakımımı yaptığım için. kesinlikle tavsiye ederim gülmenin konuşmanın keyfi bambaşkaymış. kendime güvenim de geldi. yaptırdıktan sonra düğünüm oldu ve düğün fotolarında hep gülüyorum ağzımı kapamadan. ayrıca tüm ağız bakımı da yaptırdım beyazlatma dolgu diş taşı lekeler falan mükemmel oldu.
canım peki tam olarak kaç dişini ve ne kadara yaptırdın
özel miydi yaptırdığın yer devl.hast.de oluyo mu ben pek bilmiyorum da açıkçası
evet canım özelde yaptırdım ankarada doktor koray tuna ya. ön dört dişimde sorun vardı ama toplamda ön 6 dişime yapıldı dişlerim çok yamuk olduğu için düzgün bi görünüme kavuşması için 6 dişe işlem uygulandı. diş etlerimde de sorun olduğundan estetik dolgularımla diş eti tedavimle beyazlatma diş taşı temizliği hepsi içinde bana 4000 tl ye maloldu. ben nakit ödedim ama taksit imkanı vardı.
inanın eşim bile bilmiomuş kısa süre öncesine kadar hep dişlerin ne güzel gülüşün ne güzel der dururdu =) ve halada ağzımdaki tüm dişlerin rengi aynı seviyede ne bir sızlama ne başka şikayet hiçbişi yaşamıyorum. gülmenin tadını çıkarıyorum. ve herkes ne kadar güleç olduğumu söyler artık. inanın konuşmam bile düzeldi. düzenli olarak diş hekimine de gidiyorum sorunum yok çok şükür. diş etlerim de kendine geldi artık. eskiden hep kanardı fırçalarken ama şu an sapasağlam dişlerm diş etlerim oldu =) tavsiye ederim =)
desene senin tedavin banada şart oldu çoğu şeyde benden bahsetmişsin resmen
ben diştaşı temizlettiğim için(sonradan çok pişman oldum) dr bana diş etlerin sağlıksız filan dedi
e haklıydı ben gidip kaç sefer yontturdum temizlicek diye fırçalayınca dişetlerim kanıyodu
aslında çok uğraşmamak lazım özellikle de dişle
ama dediğim gibi senin tedavinin aynısı banada kesinlikle şart yalnız hiç mümkün olmayacağını biliyorum
dr dan dra bile fark var ve ben şuanda ankaraya filan gidemem malesef
evett diş taşı temizliğini sık yaptırmamak gerekiomuş ve diş ipi kullanmak diş taşı oluşmasını engelliyomuş onu kullanıyorum devamlı küçüklükten beri en büyük hayalimdi hep imkansız gibi gelirdi ama ldu çok şükür canım inşallah sen de istediğin gibi dişlere sahip olursun ama en azından var olan dişlere de bakmak korumak önemli..bi de benden tavsiye kızkardeşim diş hekimliği okuyo ve ondan öğrendim ben de diş etlerimi de fırçalamam gerekiyomuş sağlam diş etleri için başta çok acıyodu ama şimdi alıştı ve renkleri falan da sağlıklı olduğunu gösteriyo
merhaba özel mesaj gönderemiyorum size.ama bu konuda sizinle görüşmek istiyorum ben de geçen ay koray beyin yanına gittim.ama cesaret edemiyorum bir türlü.kızlar ben 2 yıl önce ankarada yaptırdım çok da memnunum inanın kimse anlamıyo.benim ön dört dişim yamuk yumuktu ve iki dişimde diğerlerine göre fazla büyüktü şu an hatırlamak bile istemiyorum. renginde de bi değişme olmadı düzenli ağız bakımımı yaptığım için. kesinlikle tavsiye ederim gülmenin konuşmanın keyfi bambaşkaymış. kendime güvenim de geldi. yaptırdıktan sonra düğünüm oldu ve düğün fotolarında hep gülüyorum ağzımı kapamadan. ayrıca tüm ağız bakımı da yaptırdım beyazlatma dolgu diş taşı lekeler falan mükemmel oldu.
merhaba arkadaşlar ne oluursunuz lamine yaptıranlar cevap versinler ben lamine yaptırıyorum 12 tane diş geçen gün provaya gittik çok kötüydü kocaman olmuş birde kalın ne yapıcam ben bilmiyorum dedim biraz küçültün ve inceltin nolur dedim yarın tekrar gidicem sizce yapıştırınca daha doğal olurmu dudaklarımı kapatamadım ewe gelince ağlamaktan gözlerim şişti
Bende Ankara da yaptırmak istiyorum klinigin adı nedir 3 yil geçmiş hala memnun musunuz bir sorun yaşıyor musunuz lütfen bilgi verir misinizkızlar ben 2 yıl önce ankarada yaptırdım çok da memnunum inanın kimse anlamıyo.benim ön dört dişim yamuk yumuktu ve iki dişimde diğerlerine göre fazla büyüktü şu an hatırlamak bile istemiyorum. renginde de bi değişme olmadı düzenli ağız bakımımı yaptığım için. kesinlikle tavsiye ederim gülmenin konuşmanın keyfi bambaşkaymış. kendime güvenim de geldi. yaptırdıktan sonra düğünüm oldu ve düğün fotolarında hep gülüyorum ağzımı kapamadan. ayrıca tüm ağız bakımı da yaptırdım beyazlatma dolgu diş taşı lekeler falan mükemmel oldu.
Canım benim de diş problemim var da acaba bana özelden resim atman mümkün mü. Bir de koray tunayı tavsiye eden başka kimse var mı. Çok sıkıntılıyım bu konuda. Yardımcı olursanız sevinirimkızlar ben 2 yıl önce ankarada yaptırdım çok da memnunum inanın kimse anlamıyo.benim ön dört dişim yamuk yumuktu ve iki dişimde diğerlerine göre fazla büyüktü şu an hatırlamak bile istemiyorum. renginde de bi değişme olmadı düzenli ağız bakımımı yaptığım için. kesinlikle tavsiye ederim gülmenin konuşmanın keyfi bambaşkaymış. kendime güvenim de geldi. yaptırdıktan sonra düğünüm oldu ve düğün fotolarında hep gülüyorum ağzımı kapamadan. ayrıca tüm ağız bakımı da yaptırdım beyazlatma dolgu diş taşı lekeler falan mükemmel oldu.