Laminate veneer yapmalı mıyım?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ruat
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ruat

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2010
186
15
118
İstanbul
arkadaşlar merhaba, ön dişlerimden biri tansiyonum aniden düşünce yere düştüm ve darbe sonucu rengi diğerine göre dikkatli bakınca ton farkı olarak koyu
bu beni rahatsız ediyor önceden geri gitmişti dişim dişçi bir müddet ellemiyceğini yerine gelmesini söyledi üç ay sonra dişim yerine geldi ama artık rengi iyice rahatsız ediyor
sallanma gibi bir durumu yok ama hassasiyet testi yaptı ve dişimin hassasiyeti azalmış
acaba ön iki dişimi laminate yaptırsammı diye düşünüyorum

anne sütü içmediğim için dişlerimden hep problemyaşadım anne adayları varsa kesinilkle anne sütü cok önemli duyrulur,

iki dişimdede dolgum vardı onlarda düşüp kırıldı onlarıda protez yaptırmalıyım şu anda allahtan arka taraftalar arkadaşlar bu laminate işlemi ne kadar tutar ön dişim için uygun olurmu acaba yaptıran arkadaşlar varmı
sonrasında rahatsızlık duymak istemiyorum

şimdiden teşekkürler

ben gecen sene ön 4 dişimi yaptırdım ve gayette memnunum çok doğal duruyor renk farkıda neredeyse yok denecen kadar çok az.. malıyeti ise geçen sene fiyatı olarak tek diş için 200$ ödemiştim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…