• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Laminantı yanlış döşemişler 2 gündür çok kızgınım

ilaydahey

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2008
2.910
459
163
evet kızlar ben beyazın üstüne gri gözenekli eskitme görünümlü laminant seçtim yapım aşamasında yanlarında değildim eşimde çalışıyo bi gittim bitmiş halini görmeye parçalar hiç birbirini takip etmiyo o tarz laminantlarda öyle olması gerekmiyo mu adam kafasına göre döşemiş heralde ben mi fazla takıyorum anlamadım yanlışlık var bu işte belli napabilirim bi an öncede çıkmak istiyoduk çok sinirliyim

merhaba canim,

ben evime laminant dosetecegim zaman ozellikle adam desenlerin ayni yone bakmasinin onemli oldugunu soyledi. Hani cubuklar olur ya diyelim ayni sekilde gelmesine dikkat etti. hatta diger bir kac yere musamba yaptirdim onlar bile laminantla ayni yone bakiyor mecburen. yoksa guzel gozukmez demisti adam. sanirim seninkini pek onemsememisler.

dünden beri çok moralim bozuldu çokta güzel bi üründü gidicem bugün konuşmaya telafi etsinler ucuz şeyler değil ki insanlarla dalga geçiyolar

Canim kimisi iyi yapiyor basinda durmayincada iste boyle suistimal ediyorlar guvenini…parasini alsinda millet yaptiklari is kotu olsada olur zihniyeti..

Buarada feriha dizisine bakiyormusun bilmiyorum…

Ama orda emir’in evi vardi ya ayni apartmanda…oturma odasinda cubuklar bi tarafa giriste baska tarafa bakmis..halbuki giris ve oturma odasi arasinda ne kapi var ne duvar. kaldiki kapi veya duvar olsa bile ayni yone bakmasi gerekiyormus.

Onceden belki cok dikkat etmezdim boyle seylere, ama laminantlari yapan adam sagolsun her yerde dikkatimi cekiyor artik.

bencede konus bakalim belki orta yol bulursunuz, ben olsam cingar cikarirdim kesin.

Son düzenleme:
hiç dikkat etmedim canım
bugün gidicem konuşmaya zaten Allahtan parası verilmemişti daha ama sökmesi 1 gün sürer zaten offf bian önce bitsin çıkalım eve dedikçe bişeyler çıkıyo işlerini niye düzgün yapmaz bu insanlar

Back
X