M Masalzade Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Mart 2021 1.377 1.088 63 35 14 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Masalzade #1 Kizlar yardimmm!Derzli laminant kullanisli mi acaba zamanla derz kisimlari toz dolar mi diye cok kararsizim veeeee supurgelik beyaz olursa temizligi zor olur mu beyaz tozu gosteriyor mobilyada
Kizlar yardimmm!Derzli laminant kullanisli mi acaba zamanla derz kisimlari toz dolar mi diye cok kararsizim veeeee supurgelik beyaz olursa temizligi zor olur mu beyaz tozu gosteriyor mobilyada
TheDandelion Take my advice, I don’t use it Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 1 Eylül 2021 5.027 18.981 198 14 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Masalzade #2 Derzli laminant bilmem ama beyaz süpürgelik Cok guzel Bisey kayinvalidemin evinde var ve toz da tutmuyor bizimkiler gibi Eklentiler C1911341-ACEC-4480-A694-9DB08C85DDFD.webp 20,4 KB · Görüntüleme: 119
Derzli laminant bilmem ama beyaz süpürgelik Cok guzel Bisey kayinvalidemin evinde var ve toz da tutmuyor bizimkiler gibi
M Masalzade Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Mart 2021 1.377 1.088 63 35 15 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Masalzade #3 Justmavi .!.: Derzli laminant bilmem ama beyaz süpürgelik Cok guzel Bisey kayinvalidemin evinde var ve toz da tutmuyor bizimkiler gibi Genişletmek için tıkla... Oyle mi ben de beyaz olunca tozu gosterir mi diye dusunuyordum
Justmavi .!.: Derzli laminant bilmem ama beyaz süpürgelik Cok guzel Bisey kayinvalidemin evinde var ve toz da tutmuyor bizimkiler gibi Genişletmek için tıkla... Oyle mi ben de beyaz olunca tozu gosterir mi diye dusunuyordum
TheDandelion Take my advice, I don’t use it Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 1 Eylül 2021 5.027 18.981 198 15 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Masalzade #4 Masalzade .!.: Oyle mi ben de beyaz olunca tozu gosterir mi diye dusunuyordum Genişletmek için tıkla... Girinti cikintisi daha az oldugu icin siradan supurgeliklere gore daha az Toz birikiyor ince olunca
Masalzade .!.: Oyle mi ben de beyaz olunca tozu gosterir mi diye dusunuyordum Genişletmek için tıkla... Girinti cikintisi daha az oldugu icin siradan supurgeliklere gore daha az Toz birikiyor ince olunca
M Masalzade Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Mart 2021 1.377 1.088 63 35 16 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Masalzade #5 Justmavi .!.: Girinti cikintisi daha az oldugu icin siradan supurgeliklere gore daha az Toz birikiyor ince olunca Genişletmek için tıkla... Tesekkur ederimmutfak dolabi ve kapi malzeme kullaniminda da kararsixim
Justmavi .!.: Girinti cikintisi daha az oldugu icin siradan supurgeliklere gore daha az Toz birikiyor ince olunca Genişletmek için tıkla... Tesekkur ederimmutfak dolabi ve kapi malzeme kullaniminda da kararsixim