E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
bahocum ben bide şarkıyı çok biliyomuş gibi hem söyler(-tatlicadiarzu-)yani söylemeye çalışır:smiley-cool:hem oynardım:lepi:hatırlamam mı heç..opuyorumnanaktan
zenci bir çocukla,sarışın bir kız dans ederdi...opuyorumnanaktan
düğünlerde çalmaya çalışırlardı tabi bizde çocuk aklımızla lambada oynamaya çalışırdık ...:kedi:
:sm_cool::dance::teytey::dance::sm_cool:
aldin beni baska diyarlara götürdün asom
alkisalkisalkistsklerrrrrrrrrrrrrrralkisalkisalkis
:1hug:cok severek dinlerdim halada öyleymis ya büyük bir keyif aldim yine dinlerken:1hug:
:hooray:ne varsa eskilerde var zaten:hooray:
eskiler kalici
eskiler cok özel
yenileri cok cabuk tüketir
cok cabuk SIKILIR olduk
:teyteyturmak yok haydin herkez lambadaya:teytey:
bahocum ben bide şarkıyı çok biliyomuş gibi hem söyler(-tatlicadiarzu-)yani söylemeye çalışır:smiley-cool:hem oynardım:lepi:
incim ne güzel anlatmışsın gerçektendehihoyyyt
eskiler başka be:gitme:
valla küçükken o kadar çok yaptımki kendi kendimekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2
bahocum ben bide şarkıyı çok biliyomuş gibi hem söyler(-tatlicadiarzu-)yani söylemeye çalışır:smiley-cool:hem oynardım:lepi:
incim ne güzel anlatmışsın gerçektendehihoyyyt
eskiler başka be:gitme:
valla küçükken o kadar çok yaptımki kendi kendimekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2
bende öyle bende asocum...opuyorumnanaktan
hatta uydurur uydurur söylerdim..
şöyleydi sanırsam biraz söylüyim,
ahetosala,arentoya arentoya ya,kaydirigubbakcemile3:roflol:
böyle bişiylerdi işte...:roflol:
şimdi hatırlayınca gülümsüyorum...kaydirigubbakcemile3
hihoyyytdimii dimiiihihoyyytben o işi evde yapardım ama:kedi:ay valla çok severdim ben bu sarkıyı tekrar dinlettiğin için sağol arkadaasım unutmusuz valla lambadayı ay çocukken bide bu eteklerden giyerdik boncuklu badylerle dans ederdik sokağın ortasında kaydirigubbakcemile2
cucu-pete sevindimmopuyorumnanaktan
piki resminde varmı o elbiselerinle:1rolleyes:benim mesela lambada kıyafetli-tatlicadiarzu-(kendim uydurmuştum)resimlerim duriyhihoyyytkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?