• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El LAMAZE DÖN&KEŞFET OYUN HALISI ve Mei Tai Sling SATIYORUM

aysegul72

BAHAR GELDİ HOŞ GELDİ
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2010
2.083
6
158
İstanbul
:emir_bebek:Merhaba arkadaşlar,
Kızımın emeklemesi nedeniyle artık kullanmadığımız Lamaze Dön&Keşfet Oyun Halımızı (orijinal kutusunda) ve çok kısa bir süre kullandığımız Naturna Baby'den aldığımız Mei Tai Sling'imizi satıyorum.
Her ikisi de çok iyi durumdadır.
Mei Tai Sling'imizin Naturna Baby'nin sitesinde 75 liraya satılmakta...
Lamaze Oyun Halısı ise çeşitli sitelerde 132-190 lira arasında satılmakta...
İlk defa satmak için ilan açıyorum ve fiyat belirleyemedim. :1:
Almak isteyen arkadaşlar lütfen siz de fiyatlarını araştırın, birlikte karar vererek orta noktada buluşacağımızı düşünüyorum. Tekliflere açığım.
Sevgiler.:3:

$LAMAZE DÖN KEÞFET OYUN HALISI.webp$Mei Tai.webp

Kızımın emeklemesi nedeniyle artık kullanmadığımız Lamaze Dön&Keşfet Oyun Halımızı (orijinal kutusunda) ve çok kısa bir süre kullandığımız Naturna Baby'den aldığımız Mei Tai Sling'imizi satıyorum.
Almak isteyen arkadaşlar lütfen siz de fiyatlarını araştırın, birlikte karar vererek orta noktada buluşacağımızı düşünüyorum. Tekliflere açığım.

Eki Görüntüle 1019642 Eki Görüntüle 1019644

Canım bu dön keşfet oyun halısı nasıl bisey ben ilk kez simdi duydum ve merak ettim bnmde oqlum var 5 aylik dönmeye basladi ufaktan

Klasik oyun halıları gibi altta bir örtüsü var.. Ancak bebeği yüzüstü yatırdığın , halının üzerine konulan bir aparat var ki son derece başarılı ve yaratıcı bir ürün. Bebek yüzüstü konuluyor, halıyı gördüğü için şekiller, renkler , parçalar, oyuncaklar ilgisini çekiyor ve onlara uzanmaya çalışırken aparat onu döndürüyor. Ayaklarından da destek alarak istediği yöne gidebiliyor. Hem bacak kaslarını geliştiriyor hem de ayaklarıyla destek aldığı için emeklemeye yardımcı. Ayrıca bol bol da gaz çıkartmaya yarıyor :1:

Eki Görüntüle 1019642 Eki Görüntüle 1019644

bol kazançlar sevgiler..:16::16:

Klasik oyun halıları gibi altta bir örtüsü var.. Ancak bebeği yüzüstü yatırdığın , halının üzerine konulan bir aparat var ki son derece başarılı ve yaratıcı bir ürün. Bebek yüzüstü konuluyor, halıyı gördüğü için şekiller, renkler , parçalar, oyuncaklar ilgisini çekiyor ve onlara uzanmaya çalışırken aparat onu döndürüyor. Ayaklarından da destek alarak istediği yöne gidebiliyor. Hem bacak kaslarını geliştiriyor hem de ayaklarıyla destek aldığı için emeklemeye yardımcı. Ayrıca bol bol da gaz çıkartmaya yarıyor :1:

:9: anladım canım çok güzelmiş ama ben korkarım düşer falan diye :emir_bebek: hayırlı satışlar canım ayrıca teşekkür ederim bilgi için :54:

Lamaze tüm dünyada bilinen güvenilir bir markadır , tüm güvenlik sertifikalarına sahiptir, öyle düşme falan olur mu :9: Distribitör firma da Türkiye'nin devi Grup Baby'dir.
Sevgiler

sling kaç aydan sonra kullanılıyor acaba bide neden az kullandınız
gereklimi acaba almayı düşünüyorum ama emin olmadım

sling kaç aydan sonra kullanılıyor acaba bide neden az kullandınız
gereklimi acaba almayı düşünüyorum ama emin olmadım

Sling çok keyifli, çocuğunuz ile ten teması kurabiliyorsunuz. Oldukça rahat ediyorlar içinde. Resimden görüleceği gibi Jean kumaş görüntüsünde, babalar da rahatlıkla kullanıyor. Hatta sitesinde benim eşimin bir resmi var :) Az kullandık çünkü bir kangurumuz ve yine başka bir slingimiz daha var. Gerekli mi diye sormuşsunuz, bu elzem ihtiyaçlardan değil tabii ki, ancak bebeği kucağınızda taşırken yük vücuda eşit dağılmadı için çok yoruluyorsunuz , sling ile bebeğin ağırlığını hissetmiyorsunuz bile. Ben evin içinde dahi kullanıyordum slinglerimizi. Sevgiler

Back
X