Super bi kanal. O kadar dobra gerçekleri kimseden çekinmeden korkmadan anlatıyor cübbeli. Bize boyle hocalar lazim. Nazi hocalara soru sorduğumuzda kisiye gore cevap veriyorlar hocalar. Ne biletin Ayşin hoca desinler yobaz demesinler ama bu kanal öyle değil islam ne ise onu söylüyor bu yüzden bayildim. Daha önceden bu kanalın radyosunu da dinliyordum
Super bi kanal. O kadar dobra gerçekleri kimseden çekinmeden korkmadan anlatıyor cübbeli. Bize boyle hocalar lazim. Nazi hocalara soru sorduğumuzda kisiye gore cevap veriyorlar hocalar. Ne biletin Ayşin hoca desinler yobaz demesinler ama bu kanal öyle değil islam ne ise onu söylüyor bu yüzden bayildim. Daha önceden bu kanalın radyosunu da dinliyordum
Hoca söyledi zaten simdilik bizden fazla birşey beklemeyin diye yavaş yavaş geliştirecekler. Ben sizlere sohbet saatlerini öğrenip haber verebilirim. Surekli takip ettiğim icin :) bu arada Canim hamilesin galiba Allah hayirli evlat versin ona şimdiden kuran dinlet ki sonra duyduğu zaman hemen ogreniyormus aklında daha cabuk kaliyormus. Ben öyle yaptım. 1.5 yaşından beri bizimle namaz kalmaya calisiyor