Üroloji - İdrar Yolları Hastalıkları lal bbrek filmi ektiren var m? Ve nerde ektirdiniz....

fato xsx28

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2008
68
0
44
arkadaşlar iki gün önce sol tarafımda bi acıya acile gitim serum verdiler ve dr.böbreğimde taştan şüpelendi aynı gin rontgen fliminde ufak bir taş olduğunu söyledi. şimdi ben ilaçlı ultrason çekilcem fakat ssk 4 ay sonraya gün veriyo özelde çektirmek istiyorum fiatlarda haberiniz varmı yada önere bileceğiniz biyer....mafoldumben

canım ben özelde oldum memur olduğum için para vermedim ama daha önce devlet hastanesinde bana sıra vermişlerdi ama bir kaç gün sonra rahatsızlanıp acile gittim ozaman öncelik tanıyıp çektiler allah kimsenin böbreğine taş vermesin acil şifalar

canm ben özelde çektirdim ertesi güne verdiler randevumu. artık fazla bir fark ücreti almıyorlar .. ve artık ileri atmıyorlar özelde çektirebilirsin hem daha özenle bakıyorlar.

Merhaba özel hastanelerde renkli film çektirirseniz eğer belli bir sosyal güvenceniz varsa bunu karşılıyor eğer karşılamayan bi tetkik istedilersede bunun %30'unu ödersiniz ama direk özel çektirmek istiyorum ben muayene olmak istemiyorum dersenizde bunu özel olarak ücretlendirirler buda hastanenin statüsüne göre değişir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…