Laktoz Intoleransı

concordia93

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Mart 2023
220
226
23
31
Bebeğim her beslenme sonrası ıkınıyor günde 10 tane kakalı bezi var ve kilo alması da sorunlu 3850 doğdu 1. Ayın sonunda kilosu sadece 4200, yediğim her şeye dikkat ediyorum ama bebeğim hala her beslenme sonrası ıkınıyor, lütfen bilen biri yardımcı olabilir mi ?

Bizde de aynı sorun vardı yoğun mukuslu kaka,uyurken bile kaka yapıyordu,aşırı gaz sancıları,sürekli ıkınma hali,karni hep gurul gurul.Gözle kakada kan görmedik 3 kere tahlile gitti bezi 3.de kan gelince,deri testinde Süt alerjisi çıktı. 3 aylıktı genelde Süt alerjisi en cok 3.ayda görülür demişti doktorumuz. Şuan 6 aylık ama hala devam ediyor. Benim sütüm yetersizdi mama ile gidiyorduk zaten alerji çıkınca emzirmeyi bitirip raporlu mamaya geçtik. Mama değişince 20 gün içinde rahatlamaya başladı oğlum. Emziriyorsaniz diyet yaparak deneme yanılma yolu ile tespit edebilirsiniz. Mesela Süt ve icerisinde Süt ürünü olan herseyi kesin,reaksiyonlarada bakın bazı baklagiller ve et ürünleride sütle benzer protein yapısına sahip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…