Kızlar bebeğim 3.ay 23 günlük geçen hafta doktora gittik kontrol için kilosunu gelişimini gayet iyi buldu kakasında kırmızı lekeler gördügümü söyledim her gün olmasada arada bir görüyordum birde tek memeyi en fazla 5 dk emiyor sonra emmiyordu 2,5 3saate bir bazen 4 saatleri buluyordu emmek istemesi arada bir gaz sancıları devam ediyordu ve bazen su şeklinde bazen kesik kesik bazende süt olarak kusmaları vardı bu kusmaları her besleme de yada sürekli olmuyor arada oluyor şeklinde anlattım oda alerjiden şüphelendi gaita testi istedi yaptırdık testte kan mukus çıkmadı ama redüktan madde pozitif çıktı böylede olunca laktoz yada süt alerjisidir dedi küçük oldugu için tam bilemeyiz kolay olan laktozdan başlayalım dedi relectaz diye bir damla verdi bir bebelac sf diye bir mama her emzirdiğin de bu damladan 3 damla olarak damla dedi diyet falanda başlamadı ben bu damlayı her emzirmeden önce damlatıyorum fakat bazen hemen emmiyor damlayı verdiğimle kanıyorum yada yarım saat sonra emiyor veya bir saat sonra emiyor böylede olunca damlayı ne sıklıkta verecegimede karar veremedim kendi hesabıma göre yarım saat sonra ederse damlayı tekrar vermiyordum ama bir saat falan geçerse damlayı tekrar veriyordum ama bu kakadaki kırmızı lekerler bugün yine çıktı damlayı vermenin 4 günü bugün birde ilk damla verdiğim gün çıkmıştı iki sorum var bana yardım eder misiniz birinci sorum relectaz damlayı veriş şeklim sizce de dogrumu ikinci sorum ise bu kakada ki kırmızılık kaka testinde çıkmadı ama şimdi 4.günü ve 1.günü kaka da gördüm ne olabilir damla senin sütündeki laktozu sindirmeye yardım edecek demişti ama bir faydası olmuyor mu acaba ne yapmalıyım