Gelinlik Modelleri Lakito'nun gelinliği nasıl sizce?

ben bu tarz elbise tarzı gelinlikleri pek sevmiyorum..

gelinlik dediğim kabarık olamlı ama herkesn kendi tarzı ve zevki tabi..

dikimi bence kolaydır moda evleri için..

inş hayalinizdeki gibi olur gelinliğiniz :13:

ağır bi model bence, ama yaşınıza ve olgunluğunuza falan da bağlı tabi. danteli güzel ama bu kadar kaliteli dantel bulmak da zor, rahalı oluyor benim gelinliğim de fransız danteliydi. kabarık modelleri daha çok beğeniyorum ben.

ben bu tarz elbise tarzı gelinlikleri pek sevmiyorum..

gelinlik dediğim kabarık olamlı ama herkesn kendi tarzı ve zevki tabi..

dikimi bence kolaydır moda evleri için..

inş hayalinizdeki gibi olur gelinliğiniz :13:
Teşekkürler yorumunuz için...Aslında bende sizin gibi düşünüyordum gelinlik, gelinlik gibi olmalı diye ama bu modeli görünce yapıştım kaldım resmen. Bide buna uygun duvak bulmak sorun sanki.

Dantelli herşeye bayılıyorum zaten. O dantelli pelerinine bayıldım bende.

herkes tutturmus kabarik olmali gelinlik diye... bugun izmirde gelinlik fuarini gezdimde Turkiye firmalari hep kabarik agirlikli calismislar. Fransizlarin cok guzel dar , uzun , zarif modelleri vardi. dantelleri de ayri guzeldi.sanirim hitap ettikleri kesime gore dikiyorlar. hani erkekler hep der ya ransiz kadinlari zariftir , incedir , uzundur diye.tiknaz millet olunca kabariklikla kapatabiliyoruz ancak falsolari sanirim :)
sectigin modele gelince hos ama albenisi pek yok gibi... yani omuz kismi biraz daha deisik olabilirmis.
bu arada modelden bahsediyoruz da hangi modelin kimin sirtinda nasil duracagi hiiiicc belli olmaz canim... Heeepsini dene usenme

Çok hoşmuş bence. Kabarık modelleri beğenmiyorum zaten o yüzden bu güzel geldi bana. Danteli de süper :)

Böyle gelinlik gibi durmuyor, danteli çok seviyormuşsun, dantel ağırlıklı, farklı modellere bak derim.

Sanırım benim beğendiğim gelinliği kimse beğenmedi ki yorum yapmıyor.
Bu arada yorum yapan arkadaşlar, teşekkür ederim...

ben bayıldım çok güzel ama düğün için biraz sönük, çok seviyorum böyle modelleri ama düğün için göze alamam sanırım.ama farklı renklerinde nişan için falan diktirtmeyi düşünürüm.en azından hevesimi alırım.farklı büyüklüklerde farklı resimleri varsa koyar mısın canım

dantelli gelinliklere bayılıyorum
herkes istediğini giymeli bence
gün senin günün

herkes birbirinin aynısı, kabarık, taşlı, parlak gelinlik giyecek diye bir şart yok

Son düzenleme:
gelinliği beğenmek güzelde üstünde nasıl durduğunu da vbilmek gerek.
en azından benzer bir gelinlik bulup bir deneyin bakalım bu tip bir gelinlik nasıl durur sizde(kabarık olmayan tarzda)
ama bence gelinlik biraz kabarık olmalı
dantelli çok daha güzel gelinlikler var bu biraz elbise gibi kalmış
karar vermeden önce iyi düşün ve benzerini dene derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…