Lake mobilya...

gulcenur

Guru
Kayıtlı Üye
23 Mart 2010
99
2
arkadaslar merhaba
ben karar weremiyorum hala beyaz lakemi yoksa meşe rengi ahşapmı diye..
lakeyi çok istiyorum ama çizilir sararır endişesiyle karar veremiyorum.
birde ben kirada oturucam şimdilik kendi ewim olsa daha cesaret ederdimde şimdi taşınırken ederken çizilir çatlar zarar görür diye endişe ediyorum.alırsam kalitelisinden alıcam inşallh zaten.
birde yine lakede kaliteli olduğunu nasıl anlarım.
düğün tarihimi erkene çekmek zorunda kaldık mobilyamı bu ara almalıyım we bi kara wermeliyim ne olur bana tavsiyelerde bulunurmusunuz .
lüttfen. öpüyorum sizi

Son düzenleme:
Benim masa ve sandelyelerim beyaz lake.Çatlama filan yok ayrıca çok parlak oluşu her şeye değer .Eğer iyi kullanılısa hiçbir sorun olmaz.

Beyaz parlak lake bence çok hoş durur. 16 yıl beyaz lake mutfak kullandım, ne çatladı ne çizildi ne de eskidi.

Beyaz parlak lake bence çok hoş durur. 16 yıl beyaz lake mutfak kullandım, ne çatladı ne çizildi ne de eskidi.

gerçektenmi ya beni uyardılarda.benim çok hoşuma gitti alıcaktım karar wermiştim böyle bişi duydum şaşırdım bende ne yapacağımı?? forumlarda yazmışlar toz alınan bez bile çok önemli o bile çizebilir diye.. çamasır sodası bi sıkıntı yaratmamış o zaman sizde. sararmada olmamış o zaman kullandığınıza göre hala??:uhm::uhm:

gerçektenmi ya beni uyardılarda.benim çok hoşuma gitti alıcaktım karar wermiştim böyle bişi duydum şaşırdım bende ne yapacağımı?? forumlarda yazmışlar toz alınan bez bile çok önemli o bile çizebilir diye.. çamasır sodası bi sıkıntı yaratmamış o zaman sizde. sararmada olmamış o zaman kullandığınıza göre hala??:uhm::uhm:

Canım, sanırım biraz da kaliteyle ilgili.
Hiç sararmadı değil, biraz rengi döndü tabii. Ben çamaşır sodasını keşfedene kadar bazı hatalar yaptım. Ama hangi mobilya 16-17 yıl hiç yıpranmadan duruyor ki?
Bence canın istiyorsa al kullan.

Canım benim evimin salon takımı ve yatak odası takımı lake.Ben memnunum,tabi ki kullanımı özen gerektiriyor ama görüntüsü çok zarif.

Lakeler ikiye ayrılıyor yerli ve yabancı lakeler diye.
Yerli lakelerin rengi mat oluyor,ithal olanlar ise çok parlak,karşısına geçtiğinde ayna misali kendini görüyorsun.
ıkincisi,yerli lakelerin sarardığı,ithal olanlarında sararmadığı söyleniyor.
Sararma konusunda benim yorum yapmam için erken çünkü henüz 14 aylık evliyim.

Temizliği içinse kesinlikle özel bez kullanmalısın,ben sırf meraktan tv ünitesinin bir kapağını çok yumuşak olduğunu düşündüğüm bir bezle silmiştim,ara ara çizikler oluşmuştu bilgilerine cnm.

Lake düşünüyorsan,koşullarınızda uygunda Kelebek Mobilya ya bakmanı öneririm.

Annemlere İkea'dan lake gardrop ve şifonyer aldık. Mobilyacıya da uygun lake yatak başı yaptırmıştık. Bir sorun yok. Sadece taşınma sırasında güzelce şu çıtçıtlayan baloncuklu naylonla sararsan birşey olmaz canım. Sonuçta ömründe bikaç defa taşınırsın en fazka, ama mobilyalarını yıllarca kullanacaksın. Al gitsin içinde kalmasın opuyorumnanaktan

canım bende lakeyi çok beğeniyorum. mutfağımı komple lake yaptırdım ve müthiş duruyor. ve şimdi banyo dolabınıda sipariş ettik oda lake olacak canım. ama bende kullanışı ile ilgili pek bişey diyemicem canım. çünkü mutfak dolaplarımı yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum. ama şuan problem yok normal bezle silip kurula harika parlıyor valla canım. lakeyi beğeniyorsan lake yaptır canım arkadaşın dediği gibi çıtçıtlayan poşetlere sarılırsa taşınırken hiç sorun çıkmaz.

arkadaşlar benim mobilyalarımda beyaz lake..çok seviyorum ama üzerleri çizilmeye başladı..bu çizgilerin bi çaresi vermı..yani bi cila falan..bilginiz varsa lütfen yardım edin

Bende mobilyalarımı açık meşe ve lake karışımı aldım.. çok zarif duruyor.. lakenin kalitesi çok önemli ithal olmasına dikkat et..

Canım benim evimin salon takımı ve yatak odası takımı lake.Ben memnunum,tabi ki kullanımı özen gerektiriyor ama görüntüsü çok zarif.

Lakeler ikiye ayrılıyor yerli ve yabancı lakeler diye.
Yerli lakelerin rengi mat oluyor,ithal olanlar ise çok parlak,karşısına geçtiğinde ayna misali kendini görüyorsun.
İkincisi,yerli lakelerin sarardığı,ithal olanlarında sararmadığı söyleniyor.
Sararma konusunda benim yorum yapmam için erken çünkü henüz 14 aylık evliyim.

Temizliği içinse kesinlikle özel bez kullanmalısın,ben sırf meraktan tv ünitesinin bir kapağını çok yumuşak olduğunu düşündüğüm bir bezle silmiştim,ara ara çizikler oluşmuştu bilgilerine cnm.

Lake düşünüyorsan,koşullarınızda uygunda Kelebek Mobilya ya bakmanı öneririm.

canım peki nasıl bezle siliyorsun mobilyanı. ben mikrofiber dedikleri bezle siliyorum benimki dün geldi ve bir kez sildim ne tavsiye edersinizopuyorumnanaktan

X