Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
senin sorduğun sanırım pizza tenceresi, cam kapaklı elektrikli geniş tencereler. ben kullanıyorum arada bir lahmacun yaparım çocuklarıma , çok kullanışlı oluyo . fiyatları da 40-50 lira civarı .
Ben ceyizime aldim ondan, yanliz benimkinin adi silex :) Annem kullaniyor, cok güzel kullanisli..Lahmacun da yaptik normal tepsi yemegi de..Gercekten ceyiz icin güzel birsey, tavsiye ederim
Ben ceyizime aldim ondan, yanliz benimkinin adi silex :) Annem kullaniyor, cok güzel kullanisli..Lahmacun da yaptik normal tepsi yemegi de..Gercekten ceyiz icin güzel birsey, tavsiye ederim
Annemde aldi gecenlerde benim ceyizime Silexten biz evdede kullaniyoruz sürekli. Almanyada kizlarin ceyizinin olmasa olmasi. Yalniz fiyati gercekten cok yüksek biz tavasiz 150 euro falan verdik ama yillarca kullaniliyor yani sonucta. Lahmacun ve bazlama icin super bende tavsiye ederim...
vallah canim benim annem tam 25 senedir silex kullaniyor cokda memnun lahmacunlar cok guzel oluyor ama mulinexi sorarsan onunla ilgili bilgim yok simdilerde bende ceyizime almak istiyorum ama bemilexle silex arasinda kararsizim ya annem illa silex diyor ama exportculara sordugumdada hepsi bemilexde ayni silex gibi sadece daha uygun diyolar bilemiyorumki bende
cok pratik gercekden ekmek yapilyior, lahmacun gözleme, sonra tepsileri oluyor icinde tavuk patates türü seyler karniyarik falan ne istersen yapabiliyorsun eskiden babannem hep icinde peynirli eriste yapardi:)) bir nevi firin gibi birsey ama daha kullanisli
Ben de silex almak istiyorum ama bulamadım arkadaşlar çeyizim için düşündüm nerede bulabilirim ? fiyatı ortalama ne kadar ? ya da benzer ürünün başka markaları neler ?
Ben sileks kullandım eskiyince de Türkiye'de bulamadım. Sileksle birebir aynı ürünü buldum. Almanyadan geliyor. Bimeks Turbomeks. Bu aletler gerçekten muhteşem.
Ben de silex almak istiyorum ama bulamadım arkadaşlar çeyizim için düşündüm nerede bulabilirim ? fiyatı ortalama ne kadar ? ya da benzer ürünün başka markaları neler ?