Maske Tarifleri lahana mucizesi

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

gnshusna

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2012
593
97
118
günaydin kizlar simdi haberleri izlerken kis ayinda ihtiyacimiz olucak bi tarif buldum bilmiyorum daha onceden paylasildimi amabaktim bulamadim sizinlede paylasiyim dedim.lahana vitamin ve mineral bakimindan cok besleyici bi urun ben guzellik uzmaniyim az cok da bilgim var oyuzden kafama cook yatti.

• malzemeler
    Bir kase kadar haslanmis lahana(dolma sariyoruz kizlar kalanlari atmayin)
    1yemek kasigi yulaf unu(baska unda kullanabilirsiniz maksat katilastirmak)
    1yemek kasigi susam yagi(zeytin yagi yada badem yagida olur kizlar)
    1tane yumurta

Kizlar malzemelerimizi rondodan yada blendirdan geciriyoruz bulamac gibi bir maske elde ediliyo.evden bitane tulbentimizi cilt bakimi tulbenti yapalim burun kismini kesim yuzumuze seriyoruz.maskemizi yuzumuzun heryerine surup tulbenti 4taraftanda kenarlari kapatiyoruz.yuzumuze tampon yaparak nemlendirmeyi sagliyoruz.bu islem 10-15 dakika haftada 1 uygulamak yeterli.cok kuru bir ciltse 2 de yapabilirsiniz.kisin kurulugunu alt edelim.hadi kolay gelsin:3:

Back