Merhaba bende Lahana diyetine başladım ve bugün 2. günüm.
Şirkete maalesef çorbadan götüremiyorum. Bu yüzden
şirkette sadece sebze tüketiyorum. Sade salatalık yeşil biber ve kokteyl domates.
Bugün 2.günümün sabahı olsa da 1,500 kg gitmiş durumda.
1.Günü SABAH: maalesef sadece sabah kahvaltısı olarak 1 bardak yeşil çay , 1 bardak kaysı çayı içtim ÖĞLE: SALATA ve 1 kepçe sebze çorbası içtim. AKŞAM: Lahana çorbamı hazırladım ve 3 kase dolusu içtim. Çorbamı hazırlarken atıştırmalık olarak
1 adet salatalık tükettim. Ve bir bardak yeşil Çay.
Çorbanın üzerine bir bardak tarçınlı zencefil çayı içerek spor yaptım.
30 mekik . Kol ve sırt çalıştım ve tam 30 dakika yürüyüş yaptım.
Uyumadan önce tekrar spor yaptım 5 dk. Ve uykuya verdim kendimi.
2. Günü :Kahvaltı: Yanımda 2büyük boy salatalık ve 4 adet kokteyl domates getirdim ofise.
Acıktıkça atıştırmalık olarak kullanacağım. Bir bardak nefis yeşil çay içtim. Öğlen yemeğinde salata söyledim ve sadece bir kibrit kutusu kadar yağsız tavuk göğsü. Akşam: sadece salatalık ve lahana çorbası içeceğim. Ve 30 dakika yürüyüşüm olacak.
Karın kol ve sırt çalışmam olacak.
3. GÜNÜMÜ sizlerle paylaşmak için sabırsızlanıyorum.
Çorbamı nasıl hazırladım derseniz kesinlikle havuç katmayın. Çünkü bol şeker içerir okuduğum tarifler arasında
Bunu gördüm bu yüzden size tavsiyem eğer doyurucu bir şey arıyorsanız brokoli ekleyin. Veya Brüksel lahanası.
Ben bir bütün lahanayı kullanmadım. Çünkü taze yapılması en güzeli. Kendinize değer verdiğinizi hissettirin.
1büyük lahana çorbası yapıp onu 3 güne dağıtmak saçmalık olur.
Çorba Tarifim:
1 salkım maydanozun 4te 1ini ekledim.
Tuz yerine ½ bulyon tavuk suyu ekledim. İnanın leziz oluyor ve peş peşe 3 tabak rahatlıkla içiyorsunuz.
Hepsini küçük dilimlerde doğrayıp sıcak suya ekleyip 25 dk. kaynamasını bekledim.
Afiyet olsun.
Acıktıkça çorba dan için ister bir kaşık ister bir tabak ne kadar çok o kadar faydasını göreceksiniz.
Aslında 2 günü meyve günü fakat ben şekere yer vermiyorum diyetimde.
O yüzden meyve yerine sadece sebze tüketiyorum 2 günüm dede.
Not: Bundan 3 yıl önce yine yapmıştım bu diyeti ve 12 günün sonucunda 11 kilo vermiştim.
İstersek her şey olur .