• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lahana çorbası

eceunlu

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2014
15
0
6
34
Adana
Merhaba arkadaşlar
Uzun süredir burada yorumlarınızı okuyordum ama yeni kayıt olabildim ve şu lahana suyu çorbası filan birde sizin tecrübelerinizden geçsin istedim.Uygulayanlar varsa kısa bir bilgi verebilirler mi acaba :1:

arkadaşlar denıldıı gıbı gerçekten kılo verdırıyor fakat ben sadece bı gun uygulaya bıldım. ben tavsıye etmıyorum tadından falan deıl. ben lahana çorbasını sadece bı gun ıctım ve gecesı yanı o ıctıgım gunun gecesı ınanılmaz bır bas ağrısıyla acıle gıttım ve tansıyonum 17/ 9 du. lahana çorbasından mı? bılemıyorum ama o günden sonra ağzıma deıl rejım lafı yesıl cay bıle koymadım. gerçekten zayıflıcaz dıye sağlığımdan oluyordum ve onun ustune hemen hemen 20 gun falan olucak ve hala tansıyonumda duzensızlıklar var ustune esımden bu konu yüzünden bı suru laf yedım. sakın denemeyın sızde benım gıbı sağlığınızdan olursunuz. sımdı bı spor salonuna gıtmeyı düşünüyorum eger gerçekten oda ıse yaramazsa saldım cayıra mevlam kayıra dıcem cunku cok sey denedım ve hala aynı kılodayım. tabı en son lahana çorbası oldu ve ustunede bısey yapmayı düşünmüyorum suan tnsıyonum ıcın doktor kontrolundeyım ustunden 20 gun gecmesıne rağmen eger tansıyonum normale dönerse dıyetısyene gıdıcem elımdekı kan sonuçlarımla. sızı tavsıyem sakın ve sakın kendı bıldıgınıze bıseyler yapmayın. ben cok yaptım bu sıtede cok sey gordum ve denedım ama hep yanıldım ve ıse yaramadı. su da bı gerçek kı herkesın metabolızması farklı o yüzden ona ıyı gelen bızede ıyı gelıce dıye bısey yok ve faydası olmadığı gıbı zararı var. ben bunu ogrendım benım dustugum hataya sız dusmeyın..

Back