G gurmeci Popüler Üye Kayıtlı Üye 14 Ekim 2010 170 0 116 Bartın 17 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi uyuzum #21 dene bakalım sen faydasını görürsen bende denerim ama vucuda herhangi bi zararı olmaz mı
G gurmeci Popüler Üye Kayıtlı Üye 14 Ekim 2010 170 0 116 Bartın 17 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi uyuzum #22 ya bide sabah kahvaltısında ne yiyecez onu belirtmemişsin
uyuzum aşksın sen oğlum..... Kayıtlı Üye 17 Eylül 2010 672 12 118 İstanbul 17 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi uyuzum #23 gurmeci .!.: dene bakalım sen faydasını görürsen bende denerim ama vucuda herhangi bi zararı olmaz mı Genişletmek için tıkla... cnm bugun içtim bi kase çorba ve meyvemi yedim ama çok kötü oldum karnım açlıktan gurul guruldu ip koptu gözüm döndü bu saate kadaryedimde yedim çok zor bu diyet bana göre değil ben yine normal insan diyeti yapayım cnm
gurmeci .!.: dene bakalım sen faydasını görürsen bende denerim ama vucuda herhangi bi zararı olmaz mı Genişletmek için tıkla... cnm bugun içtim bi kase çorba ve meyvemi yedim ama çok kötü oldum karnım açlıktan gurul guruldu ip koptu gözüm döndü bu saate kadaryedimde yedim çok zor bu diyet bana göre değil ben yine normal insan diyeti yapayım cnm
uyuzum aşksın sen oğlum..... Kayıtlı Üye 17 Eylül 2010 672 12 118 İstanbul 17 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi uyuzum #24 gurmeci .!.: ya bide sabah kahvaltısında ne yiyecez onu belirtmemişsin Genişletmek için tıkla... cnm kahvaltı yok bu çorba ve meyve çay kahve ama şekersiz tatlandırısız ve sütsüz o kadar çorba ve meyve hakkın yatana kadar
gurmeci .!.: ya bide sabah kahvaltısında ne yiyecez onu belirtmemişsin Genişletmek için tıkla... cnm kahvaltı yok bu çorba ve meyve çay kahve ama şekersiz tatlandırısız ve sütsüz o kadar çorba ve meyve hakkın yatana kadar