How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

lağım sinekleri :(( acil yardımm lütfen kızlar

pelintoprak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2011
1.399
24
118
35
evi 2 aydır istila eden sineklerden bir türlü kurtulamadım

hayatımda ilk defa gördüğüm sinek türü. ne olduğunu öğrenmek için internetten tüm sinek çeşitlerini teek tek inceledim ıyyy
ve bizimkilerin lağım sineği olduğunu öğrendim ( o günden beri her gördüğümde midem daha çok bulanıyor )
ne yaptıysam olmadı göndremedik bunları duvara tutunup duruyolar öylee. bende ıslak mendille alıyorum ama al al bitmedi yaa :(( günde 20 tane avlıyorum heh tamam hiç bir yerde yok diyorum 2 saat sonra heryerdeler. ne yapıcam arkadaşlar yokmu bunları kaçıran bişey nolur yardım edinnn yaa

ayy lüt fen ya hiç mi öneriniz yok ? şunu yap gider deyin yada nerden geliyodur hiç başınıza gelmeid mii ühüühü evden onlar gitmezse ben gideceğmmm :(((

ayy lüt fen ya hiç mi öneriniz yok ? şunu yap gider deyin yada nerden geliyodur hiç başınıza gelmeid mii ühüühü evden onlar gitmezse ben gideceğmmm :(((

ayyy bende güneydoğu da kaldığım zamanlarda yaşamıştım, galiba aynı sinekten bahsedıoruz, internetten bakamadım resmine içim kaldırmaz unutamadım daha o pis şeyleri.. wc yi kaplıyordu, küçücük ve heryere kene gibi yapışıo değil mi :( iğğ... çok uzun sürdü ama hakkından gelmiştik... klasık yöntem,

1. wc matik sımsıkı oturacak.
2. ra..id sinek ya da haşere kovucuydu, şu ucunda ınce uzun çubuğu olanlardan , durmadan sıktık ama hep üstlerine üstlerine, maske takıp giriyoduk , en son deliğede sıkıoduk , sonra pisliğini temizlioduk hepsi leşşş... tekrar tekrar derken bitti, bimiorum nasıl bitti, çamaşır suları, ilave öldürücü spreyler ayy herşeyı denedık... inşallah kurtulursun hayatmda böle bişey görmemiştim ben

ay evet baktım resmine valla bunlardı adı bumuymuş evden taşınacaktım peee pis şey

Son düzenleme:
cevabın için tşk ederim bende yaptım bunlrı gitmiyolarr :(( 3 ay oldu ya gider dedim ama yokk diğer adı da güve sineğimiymiş ne ypıcam bimiyorum artık ciddi anlamda psikolojim bozuldu evi terkedicem :((

Çözüm buldunuz mu? Bizim evde de cikmaya basladilar ve çok hızlı uruyorlar. Sinek ilaci sıkıyorum ona rağmen hayatta kalıyorlar..

Back