- Konu Sahibi BolSekerli
Ne zamandır konuşuyorduk sonunda Lady34'ün evinde toplanmaya karar verdik... Canım arkadaşım o kadar iyi bir ev sahibi ki, kendi evimizin rahatlığında harika bir gün geçirdik... Çok güzel şeyler hazırlamış, yedik, içtik, eğlendik...Lady'iminnnn tafık göğsü yine harika olmuştuuuu cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
Özlempau, Kar ve BolSekerli Lady34'ün evindeki bu buluşmadann çok keyif aldı çokkk... En kısa zamanda Kar'da toplanmaya ve geleceğimizle ilgili ilginç bilgiler almaya karar verdik kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ve Lady'imize veda ettik. :gitme::gitme::gitme::gitme:
Kim demiş sanal'dan bir şey olmaz diye... Hayatımın aşkını da buldum dostlarımı da...
:lepi::lepi::lepi::lepi:
Sizleri seviyorum kızlarrrrrr
Özlempau, Kar ve BolSekerli Lady34'ün evindeki bu buluşmadann çok keyif aldı çokkk... En kısa zamanda Kar'da toplanmaya ve geleceğimizle ilgili ilginç bilgiler almaya karar verdik kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ve Lady'imize veda ettik. :gitme::gitme::gitme::gitme:
Kim demiş sanal'dan bir şey olmaz diye... Hayatımın aşkını da buldum dostlarımı da...
:lepi::lepi::lepi::lepi:
Sizleri seviyorum kızlarrrrrr
Resimler Gitti...
Son düzenleme: