Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben ne zaman bir koku karmaşasına girsem elimde lady millionla çıktığımı hatırlıyorum parfümeriden kalıcı baymayan orta hafiflikte bi koku dibine kdr kullandığım tek kokudur. Özellikle üniversite zamnlarımın kokusudur yine döner dolaşır alırım dediğim kokudur. Erkekği de çok fenadır bu arada eşleriniz için düşünürseniz aşırı karizmatik gelmiştir bana :)
Ben ne zaman bir koku karmaşasına girsem elimde lady millionla çıktığımı hatırlıyorum parfümeriden kalıcı baymayan orta hafiflikte bi koku dibine kdr kullandığım tek kokudur. Özellikle üniversite zamnlarımın kokusudur yine döner dolaşır alırım dediğim kokudur. Erkekği de çok fenadır bu arada eşleriniz için düşünürseniz aşırı karizmatik gelmiştir bana :)
Çiçeksi ama bayık değil öyle söyliyim hafifledikçe vanilyamsı bi koku kaldı benim tenimde açık parfüm kullanırsanız bargellonun lady millionunu önerebilirim.