• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lady milion

Bu senenin basinda asik oldugum koku ne yazikki arkadasim benden ozenip alinca bir anda sogudum o parfumden:)

Ben ne zaman bir koku karmaşasına girsem elimde lady millionla çıktığımı hatırlıyorum parfümeriden kalıcı baymayan orta hafiflikte bi koku dibine kdr kullandığım tek kokudur. Özellikle üniversite zamnlarımın kokusudur yine döner dolaşır alırım dediğim kokudur. Erkekği de çok fenadır bu arada eşleriniz için düşünürseniz aşırı karizmatik gelmiştir bana :)

Ben ne zaman bir koku karmaşasına girsem elimde lady millionla çıktığımı hatırlıyorum parfümeriden kalıcı baymayan orta hafiflikte bi koku dibine kdr kullandığım tek kokudur. Özellikle üniversite zamnlarımın kokusudur yine döner dolaşır alırım dediğim kokudur. Erkekği de çok fenadır bu arada eşleriniz için düşünürseniz aşırı karizmatik gelmiştir bana :)

fiyatı ne kadardır acaba çiçek kokusu falanmı..

orjinalini internetten aratırsanız değişik fiyatlara bulabilirsiniz şuan piyasa fiyatı nedir hiç bakmadım .

Çiçeksi ama bayık değil öyle söyliyim hafifledikçe vanilyamsı bi koku kaldı benim tenimde açık parfüm kullanırsanız bargellonun lady millionunu önerebilirim.

Aynen ya erkeklerde en sevdiğim koku :)

Back