Lady Gaga'nın ojesi

tubby

Bekar
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2010
259
1
96
Arkadaşlar şu resimde gördüm ve inanılmaz hoşuma gitti. Acaba bilen var mı bu ojenin numarasını ve markasını?

Uploaded with ImageShack.us

Nerden bulabilirim acaba?

ben de çok beğendim ama bilmiyorum markasını numarasını

gri ve mat, süper, gri ojem var ama mat değil sedefli. oje matlaştırıcı ile normal ojeyi matlaştırabilirsin

essie'nin Playa Del Platinum ve Jazz isimli ojeleri buna yakin gibi. essie nisantasi metrocity akmerkez sevil'de satiliyor. onun disinda pastel bu donem bu tarz ojeler cikardi, onlara da bir bak istersen.
buldugum en uygun renk lipmann marka waking up in vegas, ama onu da burada bulmak zor.
Essie Playa Del Platinum:

Essie Jazz:

Son düzenleme:
teşekkürler. bu renk mat olmasa da ton olarak benziyor gibime geldi. bakacağım.

mat icin uzerine matlastirici cila surmelisin her rengin kendiliginden mati yok, muhtemelen bunu da bu sekilde yapmislardir. sevilla'da matlastirici cila 7 lira, o da sevil'de satiliyor.

mat icin uzerine matlastirici cila surmelisin her rengin kendiliginden mati yok, muhtemelen bunu da bu sekilde yapmislardir. sevilla'da matlastirici cila 7 lira, o da sevil'de satiliyor.

tamam cnm çok saol. pahalı değilmiş. peki bu matlaştırıcıyı, normal ojeyi sürdükten sonra kurutuyoruz ve iyice kuruduktan sonra mı sürüyoruz?

pastel in böyle gri gibi ojeleri var. üstüne matlaştırıcı sürünce belki böyle durur. deneyeceğim.

tamam cnm çok saol. pahalı değilmiş. peki bu matlaştırıcıyı, normal ojeyi sürdükten sonra kurutuyoruz ve iyice kuruduktan sonra mı sürüyoruz?
matlaştırıcı bendede var canım aslında kurumadanda sürülür gibi ama ben kurumasını bekliyorum cunku matlastırıcıyı dengeli sürmek lazım yoksa dalgalı kalabiliyor
pastel in böyle gri gibi ojeleri var. üstüne matlaştırıcı sürünce belki böyle durur. deneyeceğim.

alırsan numarasını söylermisin benim istedigim renk cunku

tamam çok saol cnm.

alırsam rengini ve tırnakta nasıl durduğunu burdan paylaşırım mutlaka.

cnm o arkadasın eklediği daha bi krem rengi gaganınki daha bi mat gri yalnız bence çok farklı..
bide lady gaga'nınki esmerlerde daha da bi hoş durur kanımca bayanssulusmile

yinede güzel renkmiş farklılık arayan bayanlara bunu bide siyah ojeyi önerebilirim
matlaştırıcyaysa gerek yok bnce .. !

lady gaga'nin ojesi gri degil, mushroom taupe dedikleri renk... yani mantar rengi. uzerine de matlastirici surulmus. Essie Jazz'a cok benzeyen bir renk olduguna eminim, ama birkac gune kadar belli olur tam markasi, ben biraz arastirdim henuz detay bulamadim.

dogru tahmin etmisim, lipmann markasinin waking up in vegas isimli ojesiymis.

essie playa del platinum buna oldukca yakin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…