• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ladin Mobilya

• Konu Sahibi Konu Sahibi knya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

knya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2012
531
149
123
Konya
Yazimi okuyan herkese merhaba .Arkadaşlar rabbim kısmet etti te 10 yıl sonra bi evimiz oldu . evimi geçen sene aldık ama kiraci vardi madur etmek istemedik çıkartmadık e okullar bitiyo çıkiyolar kısmetse 2 ay sonraevime taşincam. mobilyalarim eski yeni mobilya alacaz sorum şuki maalesef ev altiğimiz için elimizde peşin para yok eşimin arkaşi ladin mobilya satıyo iş ilişkileride var. sana kolaylık sağlarım döşeyelim evini demiş . ladin mobilyayı hiç düşünmemeştim nasıldır kalitesi , modelleri nasidir . aranizda ladin kullanan varmi önerirmisiniz . mağazaya gidip bakmadım ama internetten modellere baktım pek hoşuma gitmedi bilmiyomya çok kararsizim yardimci olun lütfen sizde bi baksaniz ladin sitesine önerebileceğiniz bi model varmı .

Canim usenmedim siteyi gezdim.tarzini bilmiyorum ama yemek ve yatak odasi olarak platinyum modeli hos.salon takimi olarak pasha koltuk takimi.oturma odasinada mercan berjerli modeli hos.tabi bunlarin kumas kombinleri sana kalmis.evinde hayirli olsun.gule gule oturmak nasip olsun insallah.

Yazimi okuyan herkese merhaba .Arkadaşlar rabbim kısmet etti te 10 yıl sonra bi evimiz oldu . evimi geçen sene aldık ama kiraci vardi madur etmek istemedik çıkartmadık e okullar bitiyo çıkiyolar kısmetse 2 ay sonraevime taşincam. mobilyalarim eski yeni mobilya alacaz sorum şuki maalesef ev altiğimiz için elimizde peşin para yok eşimin arkaşi ladin mobilya satıyo iş ilişkileride var. sana kolaylık sağlarım döşeyelim evini demiş . ladin mobilyayı hiç düşünmemeştim nasıldır kalitesi , modelleri nasidir . aranizda ladin kullanan varmi önerirmisiniz . mağazaya gidip bakmadım ama internetten modellere baktım pek hoşuma gitmedi bilmiyomya çok kararsizim yardimci olun lütfen sizde bi baksaniz ladin sitesine önerebileceğiniz bi model varmı .

Nerde oturuyosun bilmiyorum ama eger istanbul sa evnar.com a bi bak..ben kayinvalidemede kendi evimede ordan aldim hem kaliteli hemde uygun fiyatli.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim usenmedim siteyi gezdim.tarzini bilmiyorum ama yemek ve yatak odasi olarak platinyum modeli hos.salon takimi olarak pasha koltuk takimi.oturma odasinada mercan berjerli modeli hos.tabi bunlarin kumas kombinleri sana kalmis.evinde hayirli olsun.gule gule oturmak nasip olsun insallah.

canım soğul . emeğine sağlık tavsiye ettiklerine baktım güzeller gerçekten ama arkadaşın mağazasında yoktu birebir görmeyince kararı zor oluyo . çiçekli berjer modasi geçmedimi sizce okonuda kararsızım bide kanepelerin rengi konusundada turkuaz, kahve ve mor arasında kaldım siz nedersiniz. dönemlik değilde modası geçmeyen kahve tonlarımı yoksa mor veya turkuazmı

Nerde oturuyosun bilmiyorum ama eger istanbul sa evnar.com a bi bak..ben kayinvalidemede kendi evimede ordan aldim hem kaliteli hemde uygun fiyatli.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım siteye baktım ama fiyat listesi yoktu . benmi bulamadimki renk konusunda sizdende tavsiye alabilirmiyim turkuaz, mor ve kahve tonları arasında kaldım . ben genelde modası geçmeyen renkleri tercih ederim ama değişiklikte istiyorum sizce turkuaz yada mor özellikle mor rengi düşünüyorum modasi geçerde gözüme batmaya başlarmı

yatak ve yemek odasi beyaz düşünüyorum onlarda karar kıldım ama oturma odası ve salon karar veremiyorum . klasik hariç gözüme hitap eden bi model istiyorum çok kararsizim diğer mağazalarda çok güzel şeyler var ya ama maalesef ladin almak zorundayım

Back
X