Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
lactamilk diye doğal süt artırıcı kapsül varmış.bunu kullanan oldu mu ?denemek istiyorum ama işe yaramıyosada boşuna alıp ne sağlığımı tehlikeye atmak istiyorum nede paramı çöpe.
bebeğim mamayı bıraktı.4 aylık daha ltf acil cevap bekliyorum.
canım kocam biricik oğlum
Kayıtlı Üye
SANMAM hiçbi ilaca yada bitkiye güvenme.ben neler denemedim ki.hiçbişe sütümü artırmadı.ben hep sölerim süt olayı tamamen fizyolojik canım.kiminde dolar taşar kiminde hiç olmaz.çevremdeki emzirenler hiçbişeye ihtiyac duymadan emziriolar.biz ise kendimizi paralıoz ama gene yok gene yok.bu konuda okadar yaralıyım ki anlatamam sana benimde bebeğim tam 4 aylık hemen hemen 1 aydır mama içio artık.paranı ziyan etme bence derim
SANMAM hiçbi ilaca yada bitkiye güvenme.ben neler denemedim ki.hiçbişe sütümü artırmadı.ben hep sölerim süt olayı tamamen fizyolojik canım.kiminde dolar taşar kiminde hiç olmaz.çevremdeki emzirenler hiçbişeye ihtiyac duymadan emziriolar.biz ise kendimizi paralıoz ama gene yok gene yok.bu konuda okadar yaralıyım ki anlatamam sana benimde bebeğim tam 4 aylık hemen hemen 1 aydır mama içio artık.paranı ziyan etme bence derim
haklısın sanırım ama işte insan herşeyi denemek istiyo bebeği için.sanki suçluymuşum gibi hissediyorum bebeğime sütüm yetmeyince.
haklısın sanırım ama işte insan herşeyi denemek istiyo bebeği için.sanki suçluymuşum gibi hissediyorum bebeğime sütüm yetmeyince.
evet canım çok saçma ama bende hep hissediyordum o suçluluğu başlarda artık alıştım buda onun nasibi diyorum yapacak bişey yok.zaten böle düşünerek daha da azaltırsın sütünü.ne kadar emzirsem kar diye düşün mümkün olduğunca emzirmene bak yemek içmek hikaye...
Ben sizden değilim...
Pro Üye
aslında çok da hikaye sayılmaz. benim yurtdşındaki doktorumun önerdiği bir tablet vardı. bira mayası tableti.. onu kullandıktan sonra süt nerdeyse fışkırmaya başlamıştı.. 6 aya yakın o ilaç vasıtasıyla süt verdim.. daha sonra ilaca başlamam gerekti ve emzirmeyi bıraktım maalesef..
çok etkili tabletler olabiliyor geçekten..
sanmam hiçbi ilaca yada bitkiye güvenme.ben neler denemedim ki.hiçbişe sütümü artırmadı.ben hep sölerim süt olayı tamamen fizyolojik canım.kiminde dolar taşar kiminde hiç olmaz.çevremdeki emzirenler hiçbişeye ihtiyac duymadan emziriolar.biz ise kendimizi paralıoz ama gene yok gene yok.bu konuda okadar yaralıyım ki anlatamam sana benimde bebeğim tam 4 aylık hemen hemen 1 aydır mama içio artık.paranı ziyan etme bence derim
kelimesi kelimesine aynen.neler denedim ben.........
aslında çok da hikaye sayılmaz. benim yurtdşındaki doktorumun önerdiği bir tablet vardı. bira mayası tableti.. onu kullandıktan sonra süt nerdeyse fışkırmaya başlamıştı.. 6 aya yakın o ilaç vasıtasıyla süt verdim.. daha sonra ilaca başlamam gerekti ve emzirmeyi bıraktım maalesef..
çok etkili tabletler olabiliyor geçekten..
her besinin her ilacın kişiye etkisi farklıdır sana çok iyi gelen başkasında işe yaramayabilir ben de malt içeceği kullandım bira mayasını eritip içtim hiçbir değişiklik olmadı mesela
Ben sizden değilim...
Pro Üye
her besinin her ilacın kişiye etkisi farklıdır sana çok iyi gelen başkasında işe yaramayabilir ben de malt içeceği kullandım bira mayasını eritip içtim hiçbir değişiklik olmadı mesela
sadece ben de değil, tanıdığım kişilerin hepsinde işe yaradı.. elbette ki kullanıp kullanmamak kişilerin tercihine kalmış bir olay...
bira mayasi tabletinin faydali oldugunu baska kisilerden de duydum,bende bugun aldim,deneyacegim.
sütüm kesilmek üzere getirirmi acaba
ben bira mayası tableti ile sütümü artırdım ve şuan bebegim sadece anne sütü ile beslenio bira mayası içecegi deil ama tableti çok faydalı kesinlikle dene önce sagdıgımda gelmeyen süt şimdi taşıo :)
bira mayası tableti diye mi satılıyor eczanelerde yoksa bir ismi var mı arkadaslar?? merak ettım fıyatı nasıl uygun mu?? humana still tea ye verdıgımız paralarla herhalde bir ınek alırdık bu zamana kadar. ıns. bu uygun fıyatlı bırseydır ve ıse yarar..
ben bira mayası tableti ile sütümü artırdım ve şuan bebegim sadece anne sütü ile beslenio bira mayası içecegi deil ama tableti çok faydalı kesinlikle dene önce sagdıgımda gelmeyen süt şimdi taşıo :)
eczanedemi satılıyor bu tablet? bira mayası tableti diyemi isticez, adı fln var mı?
Ben sizden değilim...
Pro Üye
GNC ürünlerini satan eczanelerde veya internet sitesinde bulabilirsiniz.. benim kullandığımın adı: Brewer's Yeast 500 (tablet sayısı)
gerçekten çok faydasını gördüm.. inşallah sizde de işe yarar.. yerimseniben
Bende de çok işe yaradı bira mayası tableti. Doktorumuz önermişti. Hiçbir zararı yok. Malt içecekleri kilo yapıyor ve içmesi daha kolay diye bunu tercih ettim ben de. GNC'den almıştım 45 TL idi. İçinde 500 tane var. Çook uzun süre gidiyor. İyi beslenemediğim ya da yeterince su içemediğim günlerde içiyordum 6-7 tane çok işe yarıyordu. Üzerinde günde 8-12 tablet yazıyor ama ben yutamıyorum o kadarını.
vitamalt bende çok işe yaramıştıama artık hiçbir eczanede bulamıyorum.danimarkadan gelmiyomuş artık...bu tablet yerine direk kuru maya yutsak nolur ki acaba.böyle tabletler hep beni korkutuyor sağlığım bozulacak diye.hani alışmışız ya ilaçları eczaneden almaya.netten almak garip geliyo.
Ben sizden değilim...
Pro Üye
vitamalt bende çok işe yaramıştıama artık hiçbir eczanede bulamıyorum.danimarkadan gelmiyomuş artık...bu tablet yerine direk kuru maya yutsak nolur ki acaba.böyle tabletler hep beni korkutuyor sağlığım bozulacak diye.hani alışmışız ya ilaçları eczaneden almaya.netten almak garip geliyo.
bu ilaç değil.. zaten üretici firma genelde vitamin takviyesi üreten bir şirket.. keza eczanelerde de var, ama eczaneler'in bazılrı Solgarın ürünlerini satarken bazıları GNC nin ürünlerini saatıyor..
benim doktorum önermişti ki o, ağrı kesici bile vermez çok zorda kalmadıkça.. siz yine de doktorunuza sorun veya o şirketin danışmasını arayıp bilgi alın.. içiniz rahat etsin yerimseniben
arkadaslar pekı bu tablet kılo yapıyor mu? ben gnc de gordum alcaktım ama aklıma takıldı kılo aldırmasın bırde. ıstah falan acıyormu? ben kılo vermeye calısıyrum su donem.
Ben sizden değilim...
Pro Üye
arkadaslar pekı bu tablet kılo yapıyor mu? ben gnc de gordum alcaktım ama aklıma takıldı kılo aldırmasın bırde. ıstah falan acıyormu? ben kılo vermeye calısıyrum su donem.
yapmıyor.. 4-5 kutu kullandım ben yapmadı bende.. çok bol su içerseniz daha kolay veriliyor kilo.. ben bunu kullanarak daha az yeme imkanı buldum.. yerimseniben