• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lacoste ve amor amor

kova4

Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2013
295
1
16
Kayseri
slm kizlar gecen gün bu iki parfümü dendim lacoste klasik olani acaip hosuma gitti amor amor zaten begeniyordum sorum su günlük kullanilacak birsey istiyorum hangisi daha uygun banami öyle geldi bilmiyorum lacoste sanki daha kalici gibi koluma sikmistim ceketimede geldi inanmazsiniz hala var koku bir hafta oldu nerdeyse bir de ben orjinallerini deedim ve söyle düsünüyorum acik parfüm alsam ikisinide alsam yani:12:hangi acik parfümde iyidir bilmiyorum arkadasim lacostenin sansiroda iyi oldugunu söylemisti yorumlariniza göre alicam yoksa yine orjinallerden bakicam acik parfüm almak istememin sebebide bilmiyorum dogrumu daha kalici oldugunu söylüyorlar

slm kizlar gecen gün bu iki parfümü dendim lacoste klasik olani acaip hosuma gitti amor amor zaten begeniyordum sorum su günlük kullanilacak birsey istiyorum hangisi daha uygun banami öyle geldi bilmiyorum lacoste sanki daha kalici gibi koluma sikmistim ceketimede geldi inanmazsiniz hala var koku bir hafta oldu nerdeyse bir de ben orjinallerini deedim ve söyle düsünüyorum acik parfüm alsam ikisinide alsam yani:12:hangi acik parfümde iyidir bilmiyorum arkadasim lacostenin sansiroda iyi oldugunu söylemisti yorumlariniza göre alicam yoksa yine orjinallerden bakicam acik parfüm almak istememin sebebide bilmiyorum dogrumu daha kalici oldugunu söylüyorlar

ben amor amor kullanıyorum..herkes cok begeniyor..

acık parfum olayına gelince..her yerden almam derdim..gercekten orjinale yakın kokuları satan bir yerden al ..
bir keresinde armoni code aldım acık parfum..cok dogru yerden almışım..herkes orjinal gbi kokuyor harika dediler:)

ben amor amor kullanıyorum..herkes cok begeniyor..

acık parfum olayına gelince..her yerden almam derdim..gercekten orjinale yakın kokuları satan bir yerden al ..
bir keresinde armoni code aldım acık parfum..cok dogru yerden almışım..herkes orjinal gbi kokuyor harika dediler:)
armaniyi hangi açık parfümcüden aldın :)

canımcım ben bi süre parfümcüde çalıştım. loriste çalıştım ben. ve emin ol orjinal kokuları. lacoste kalıcı bi koku. amor amor da güzel. zevk meselesi. ben ikiisini de pek sevmiyorum :) victoria secret tavsiye ederım süper bi koku. onu sıktığımda herkes soruyo bu ne dıye :) ama illa lacoste ve amor amor araasnda kalcksan lacoste derım. bı de lacoste pink var en cok lacoste pink satılıyodu..

Lacoste Eyfel'de müthiş! Kalıcı ve mis gibi kokuyor.
Bir tane bilinmeyen bir markada da denemiştim. Onda da iyiydi.
Genelde iyi yapıyorlar Lacoste'u.

kararimi verdim kizlar lacosteyi alicam nedense bayildim bu kokuya hafif gibi ama cok güzel kokusu böyle önce acik olani alicam denemek icin bakalim artik sagolun cevaplariniz icin benim burda sansiro var onda nasil acaba lacostenin acigi kullananiz varmi

Back