Lacoste pinks

Pny89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2008
63
0
86
35
İstanbul
merhaba arkadaşlar.ben lacoste touch of pink ve love of pink kokularını çok merak ediyorum.aranızda bunları kullanan varsa kokularını tarif edebilir mi acaba? hatta aralarında nasıl bi fark var bu da merak konum:uhm:

Ben kullanıyorum gayette memnunum başka parfüm kullanamam kokusu bayıltmıyor insanı ve kalıcıdır,tavsiye ederim:1rolleyes:

Teşekkür ederim, bugün d&p de kokusuna baktım eğer aynısıysa güzelmiş gerçekten a.s

lacoste touch of pink ..Ben kullanıyorum bunu baya uzun zamandır..Gayette iyi bir tercih olduğu kııınaatindeyim cnm şakkıdı
denemelisin..

bende touch of pink kullandım bi ara canım.hediye gelmişti.kalıcı bi kokusu var ve çok şeker çok ttalı kokuyo:) şiddetle tavsiye ederim:)

bende şu an touch of pink kullanıyorum.aslında beğenerek aldım ama bende pek kalıcı olmadı.yine de güsel bi koku. sephorada indirim vardı 30luğunu 102 yerine 86 ya almıştım.

ben de touch of pink var yıllardr duruyo ama hiç kalıcı değil su gibi. ama kokusu çok güsel

bende kullanıyorum,güzel bir parfüm,ama parfümler herkeste aynı etkiyi yaratmaz biliyorsunuz
kiminde güzel kokan kiminde kötü kokar ve kalıcılık sağlamaz,size uyan parfümü kullanın derim..

Touch of pink bu sıralar tekrar kullanmaya başladığım parfümlerden biri. Çok tatlı bir koku, ne zaman kullansam iltifat alıyorum. Ayrıca çevrenizdekileri hiç rahatsız etmeyen bir koku. Tam baharlık bir parfüm. Kalıcı değilmiş gibi geliyor ama çevremdekiler hemen fark ediyor.Hafif olduğu ve burun alıştığı için kullanan hissetmiyor sanırım.
90ml 110 a aldım geçen hafta.
Teyzem D&P den almıştı. orijinal gibi değil; ekşimsi bir kokuya dönüşüyor bir müddet sonra.

Kullanmıştım ama bence çok saydam bir koku yada benim tenimde kalıcı olmadı,insanın burnuna çarpan bir koku asla değil şöyle nefes alırken dokunup geçer gibi...

touch of pink i ben sevmiyorum ya nedense midem kaldırmıyor o kokuyu,aslında çok ağır değil ama başıma ağrı giriyor neden bilmıyorum:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…