Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba arkadaşlar.ben lacoste touch of pink ve love of pink kokularını çok merak ediyorum.aranızda bunları kullanan varsa kokularını tarif edebilir mi acaba? hatta aralarında nasıl bi fark var bu da merak konum:uhm:
bende şu an touch of pink kullanıyorum.aslında beğenerek aldım ama bende pek kalıcı olmadı.yine de güsel bi koku. sephorada indirim vardı 30luğunu 102 yerine 86 ya almıştım.
bende kullanıyorum,güzel bir parfüm,ama parfümler herkeste aynı etkiyi yaratmaz biliyorsunuz
kiminde güzel kokan kiminde kötü kokar ve kalıcılık sağlamaz,size uyan parfümü kullanın derim..
Touch of pink bu sıralar tekrar kullanmaya başladığım parfümlerden biri. Çok tatlı bir koku, ne zaman kullansam iltifat alıyorum. Ayrıca çevrenizdekileri hiç rahatsız etmeyen bir koku. Tam baharlık bir parfüm. Kalıcı değilmiş gibi geliyor ama çevremdekiler hemen fark ediyor.Hafif olduğu ve burun alıştığı için kullanan hissetmiyor sanırım.
90ml 110 a aldım geçen hafta.
Teyzem D&P den almıştı. orijinal gibi değil; ekşimsi bir kokuya dönüşüyor bir müddet sonra.
Kullanmıştım ama bence çok saydam bir koku yada benim tenimde kalıcı olmadı,insanın burnuna çarpan bir koku asla değil şöyle nefes alırken dokunup geçer gibi...