Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba hanımlar.Benim bir sorum olacaktı size. Daha öncesine kadar açık parfüm kullanıyordum şimdilerde nedense lacoste sarmış durumdayım:) kullananlar varmı? veya önerebileceğiniz bir koku? ben kalıcı bir şey istiyorum kızlar.Yardımmm..
Merhaba hanımlar.Benim bir sorum olacaktı size. Daha öncesine kadar açık parfüm kullanıyordum şimdilerde nedense lacoste sarmış durumdayım:) kullananlar varmı? veya önerebileceğiniz bir koku? ben kalıcı bir şey istiyorum kızlar.Yardımmm..
denizcim ne tarz bir koku aradığına bağlı cnm çiçekmi, meyvemi, baharatmı, oryantelmi? hafifmi, yoğunmu? bence sen önce nasıl bişey aradığına karar ver ben yardımcı olabilirim eşimin sayesinde kullanmadığım koku kalmadı :)) ama şekerli kokuları dene derim