Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
peki kalıcı mı ? bir arkadaşım kalıcı olmadığını söyledi.bende bir parfüm kullanıyorum ama kokmuyor sanki 5 dakika sonra.kıyafete sıktığım için mi acaba
peki kalıcı mı ? bir arkadaşım kalıcı olmadığını söyledi.bende bir parfüm kullanıyorum ama kokmuyor sanki 5 dakika sonra.kıyafete sıktığım için mi acaba
lacoste touch of pink yaz bahar için ideal bence. o yüzden kalıcı değil gibi gelmiştir. bi de beyaz tenlilere daha iyi gider. ben de oyumu lacosteden yana kullanıyorum :) bi de lacoste pour femme var onu da öneririm
Vallahi canım ben lise zamanlarımda touch of pinki çok kullandım tam genç kız kokusu o dönemlerde bana ben gelmeden kokumun geldiğini gittiğim zaman ise kokumun o ortamda kaldığını söylerlerdi o denli kalıcıdır uzun süreli kullanımda teninle bütünleşir