lacoste inspiration

sirinler12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2011
282
0
0
İstanbul
kızlar lacoste inspiration kullanan var mı ? çok yaygın değil ve güzel hafif bir koku nasıldır kalıcı mıdır ? fiyatıda uygun.

bunu ben de merak ediyorum.şişesinden notalarından falan pudralı hafif bi koku olduğu anlaşılıyor.ama uygun fiyatla hiç karşılaşmadım internette falan

evet uygunmuş gerçekten.
lacost un kokuları yayılan cinsten değildir genelde,hafiftir.bu tarz kokular seviyosan düşünebilirsin.ama yine de denemeden alma bence

evet uygunmuş gerçekten.
lacost un kokuları yayılan cinsten değildir genelde,hafiftir.bu tarz kokular seviyosan düşünebilirsin.ama yine de denemeden alma bence

aslında yayılan koku istiyorum var mı bildigin yayılan bi konu testerı var evde dün gece sıktım sabaha kalmamış kalıcı değil yani ama tabi bu parfüm evde kaç senedir duruyodu onunda etkisi vardır.

yayılan bi sürü parfüm var.sevdiğin notalara göre değşir.hypnotic poison çok yaygın ce kalıcıdır mesala.ama bana göre çok ağır ve baharatlıdır.

bu arada lacoste un tester ını mağazadamı verdiler sana ben de bu kokuyu merak ediyorum denemek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…