• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lacoste eau sensuelle,Lacoste eau de Lacoste,Armani She,Calvin Klein Down Town

bade_22

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2015
210
54
18
36
ücüncü 4´lüm yine Armani She haric kokularini bilmedigim, indirimde oldugu icin dikkatimi ceken, kokulariyla birlikte kaliciliklari, tarzlari ve biraktigi etkiyi merak ettigim parfümler.

Lacoste eau sensuelle

index.jpg

Lacoste eau de Lacoste

index.jpg[

Armani She

index.jpg

Calvin Klein Down Town

index.jpg

ücüncü 4´lüm yine Armani She haric kokularini bilmedigim, indirimde oldugu icin dikkatimi ceken, kokulariyla birlikte kaliciliklari, tarzlari ve biraktigi etkiyi merak ettigim parfümler.

Lacoste eau sensuelle

index.jpg

Lacoste eau de Lacoste

index.jpg[

Armani She

index.jpg

Calvin Klein Down Town

index.jpg
Canım lacoste eau lacoste nerde indirimde ve kaç tl ? Belki bende alırım

canim ben yurtdisinda yasiyorum suan indirimli fiyati 30 ml 30 € . Belki biraz daha düsebilir.
yoksa ürünün indirimsiz fiyati 30 ml 39,99€.

canim ben yurtdisinda yasiyorum suan indirimli fiyati 30 ml 30 € . Belki biraz daha düsebilir.
yoksa ürünün indirimsiz fiyati 30 ml 39,99€.
Hı anladım canım:) bizim burda sitelerde 100 ml olanı 159.90 tl daha mı uyguna gelıyor ne bizimki :KK48:

Hı anladım canım:) bizim burda sitelerde 100 ml olanı 159.90 tl daha mı uyguna gelıyor ne bizimki :KK48:

evet öyleyse cok daha uygun canim burda 30 ml normal fiyati 39,99€.
Yanliz 100 ml satilmiyor burda 90 ml en büyük boy oluyor oda 86 €.
Tabi bu magza fiyati Aslinda bir iki internet sitesi var burdada ama biri hakkinda olumsuz seyler okudum parfümler orjinal degilmis fln diye ondan cesaret edemedim.
Birde diyer siteleri arastirmak lazim. Zaten cok pahali bir iki parfümü bir arkadasa siparis vermeyi düsünüyorum o bazi parfümleri daha uyguna alabiliyor.

evet öyleyse cok daha uygun canim burda 30 ml normal fiyati 39,99€.
Yanliz 100 ml satilmiyor burda 90 ml en büyük boy oluyor oda 86 €.
Tabi bu magza fiyati Aslinda bir iki internet sitesi var burdada ama biri hakkinda olumsuz seyler okudum parfümler orjinal degilmis fln diye ondan cesaret edemedim.
Birde diyer siteleri arastirmak lazim. Zaten cok pahali bir iki parfümü bir arkadasa siparis vermeyi düsünüyorum o bazi parfümleri daha uyguna alabiliyor.
90 ml canım yanlış söylemişim bende:KK48: allbeauty var orası cok iyiydi bence evine getiriyorsa ordan al.

Armani she hiç sevmem.
Calvin klein down town'ı arkadaşım kullanıyordu. Sonra verdiği paraya acımıştı. Çok basit bir koku, değmez bu parfüme demişti. Bir de hiç kalıcı değilmiş.

Armani she hiç sevmem.
Calvin klein down town'ı arkadaşım kullanıyordu. Sonra verdiği paraya acımıştı. Çok basit bir koku, değmez bu parfüme demişti. Bir de hiç kalıcı değilmiş.

Aynen denedim ve hic etkilenmedim Calvin Klein Down Towndan.
Yanliz eskiden ben Armani she begenirdim gecenlerde bir bakiyim dedim ama hic hosuma gitmedi.
Onada tekrardan bir bakicam.

Back