Arkadaşlar aranızda bu kokuyu deneyen oldu mu?Ben beğendim kokuyu ama orjinalini alıp almamakta kararsızım tester denedim ama pek kalıcı gibi gelmedi bi yandan da noa nın orjinalini mi alsam diye düşünüyorum noa yı dp.nin kini kullanıyorum çok güzel ama kararsızım
Canım lacoste genel olarak pek kalıcı değil bende bayılıyorum bunun kokusuna sakız gibi hiç rahatsız edici biyanı yok çok beğendim yanlız koku 10 dk sonra uçtu gitti kalmadı hiç almaya değmez noa daha kalıcı bence :)
Çok sağol tatlım senin yorumun benim için önemliydi çünkü parfümlerden iyi anlıyorsun,canım bende çok sevdim kokuyu ama hemen uçtu gitti,en iyisi noa alayım
Çok sağol tatlım senin yorumun benim için önemliydi çünkü parfümlerden iyi anlıyorsun,canım bende çok sevdim kokuyu ama hemen uçtu gitti,en iyisi noa alayım
Canim benim elimden geldigince herzaman yardim ederim :) lacoste un parfumleri cok guzel oluyo genel olarak fakat gel gorki hiic kalici olmuyo :) noa daha kalici lacoste a nazaran :)
Noa da kalıcı değil ne yazık ki.
Ama lacoste gerçekten de daha beter.
Noa çok çok sevdiğin bir kokuysa orijinalini alabilirsin tabii ki. Ama dp de orijinaline benziyorsa, ondan devam edip orijinal olarak daha kalıcı bir parfüm de alabilirsin bence. Noaya ben de bayılırım ve dpden alıcam.
Evet canım yaa hemen uçtu gitti o kadar parayada yazık yani bide testerdı denediğim testerlar daha kalıcı olur üstelik,testerı böyleyse normalini düşünemiyorum
Noa da kalıcı değil ne yazık ki.
Ama lacoste gerçekten de daha beter.
Noa çok çok sevdiğin bir kokuysa orijinalini alabilirsin tabii ki. Ama dp de orijinaline benziyorsa, ondan devam edip orijinal olarak daha kalıcı bir parfüm de alabilirsin bence. Noaya ben de bayılırım ve dpden alıcam.
Evet canım noa yı çoookk seviyorum hatta hangi parfümü alsam sonunda yine noaya dönüyorum,dp dekide çok benziyor birebir gibi ama ne bileyim orjinal mutlaka alacağım ve en sevdiğim içime en sinen parfüm olsun istedim lacoste uda çok beğenmiştim ama kalıcılık sıfır olduğu için vazgeçtim ama yinede başka hoşuma giden böyle pudralı güzel bi koku olursada orjinal olarak onu düşünebilirim,çok sağol