- Konu Sahibi Gamzelimm010
-
canım lacoste klasik gayet şık ve temiz bir kokudur bence , ben hem orjinalini hem de açığını kullandım ,
hala da kullanıyorum .. öyle ağır parfümler kullanamıyorum çünkü ( vanilyalı falan yani ) başımı ağrıtıyorlar ne yazık ki
lacoste sabunsudur temizlik kokar bence gayette kalıcıdır bende öyleydi en azından ..
bence önce istersen bi açığından al dene beğenirsen orjinalini alırsın .. dp deki güzeldi bana göre
cook yardimci oldunuz tesekkur ederim. agir kokular benimde midemi bulandiriyor bas agritiyor malesefkibenim de annem kullanıyo dp den lacoste classic. evet klasik bi koku bilindiktir ama ben de burberry classic aldım o da bilindik ama ikisi de güzel kokulardır ben öyle herkeste falan da duymuyorum bu kokuları sadece eski kokular o kadar. hafif koku seviyosan aynen lacoste classic armani she ve burberry classic benim deneyip de sevdigim hafif kokulardır ve kremli gibi sabun gibi yumusak keskin olmayan kokuları vardır ben hep acık kullanırım sana da tavsiye ederim dp artık cogu parfumu berbat yapıyor ama lacoste ve armani she güzeldi =) burberry i ise eyfelden aldım. keskin olmadıgı icin kokular cook kalıcı degil giyside kalıyo fakat cevreye dagılma özelligi kayboluyor bunun icin gün icinde tazeleyebilirsin. kremleri hakkında bilgim yok. bu arada hafif parfumun orjinaline o kadar para bayılıp kokuyu hissetmemektense acık denemelisin gercekten daha kalıcı ve eski koku oldugu icin tıpatıp benziyor. ama tenine sıkma bence =) kolay gelsin.
cook yardimci oldunuz tesekkur ederim. agir kokular benimde midemi bulandiriyor bas agritiyor malesefki( sanirim armani she lacoste classic ve burberry classic arasinda bi secim yapmaliyim:)
bargelloyuyu merak ediyorum en iyisini dp mi yapiyor acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?