• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lacoste Classic kullanan arkadaslar?

Gamzelimm010

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2013
56
0
16
Balıkesir
merhabaa uzun zmndir parfum arayisindayim bi parfumde karar kilmak istiyorum kalici kaliteli ama hafiif bir koku olmali ve hep onu kullaniyim istiyorum. lacoste classic orjinalini bi arkdasmda koklamistim aylar once guzeldi. size sorum bu parfum cok mu bilindik herkes kullaniyor sıktı artk alma mi dersiniz? vee son soru lacoste parfumlerinin vucut kremi flan var mi? ve orjinali kalici mi yoksa açik mi almaliyim orjinal yerine bargellodan falan?

canım lacoste klasik gayet şık ve temiz bir kokudur bence , ben hem orjinalini hem de açığını kullandım ,
hala da kullanıyorum .. öyle ağır parfümler kullanamıyorum çünkü ( vanilyalı falan yani ) başımı ağrıtıyorlar ne yazık ki :(

lacoste sabunsudur temizlik kokar bence gayette kalıcıdır bende öyleydi en azından ..

bence önce istersen bi açığından al dene beğenirsen orjinalini alırsın .. dp deki güzeldi bana göre :54:

benim de annem kullanıyo dp den lacoste classic. evet klasik bi koku bilindiktir ama ben de burberry classic aldım o da bilindik ama ikisi de güzel kokulardır ben öyle herkeste falan da duymuyorum bu kokuları sadece eski kokular o kadar. hafif koku seviyosan aynen lacoste classic armani she ve burberry classic benim deneyip de sevdigim hafif kokulardır ve kremli gibi sabun gibi yumusak keskin olmayan kokuları vardır ben hep acık kullanırım sana da tavsiye ederim dp artık cogu parfumu berbat yapıyor ama lacoste ve armani she güzeldi =) burberry i ise eyfelden aldım. keskin olmadıgı icin kokular cook kalıcı degil giyside kalıyo fakat cevreye dagılma özelligi kayboluyor bunun icin gün icinde tazeleyebilirsin. kremleri hakkında bilgim yok. bu arada hafif parfumun orjinaline o kadar para bayılıp kokuyu hissetmemektense acık denemelisin gercekten daha kalıcı ve eski koku oldugu icin tıpatıp benziyor. ama tenine sıkma bence =) kolay gelsin.

Son düzenleme:
canım lacoste klasik gayet şık ve temiz bir kokudur bence , ben hem orjinalini hem de açığını kullandım ,
hala da kullanıyorum .. öyle ağır parfümler kullanamıyorum çünkü ( vanilyalı falan yani ) başımı ağrıtıyorlar ne yazık ki :(

lacoste sabunsudur temizlik kokar bence gayette kalıcıdır bende öyleydi en azından ..

bence önce istersen bi açığından al dene beğenirsen orjinalini alırsın .. dp deki güzeldi bana göre :54:

benim de annem kullanıyo dp den lacoste classic. evet klasik bi koku bilindiktir ama ben de burberry classic aldım o da bilindik ama ikisi de güzel kokulardır ben öyle herkeste falan da duymuyorum bu kokuları sadece eski kokular o kadar. hafif koku seviyosan aynen lacoste classic armani she ve burberry classic benim deneyip de sevdigim hafif kokulardır ve kremli gibi sabun gibi yumusak keskin olmayan kokuları vardır ben hep acık kullanırım sana da tavsiye ederim dp artık cogu parfumu berbat yapıyor ama lacoste ve armani she güzeldi =) burberry i ise eyfelden aldım. keskin olmadıgı icin kokular cook kalıcı degil giyside kalıyo fakat cevreye dagılma özelligi kayboluyor bunun icin gün icinde tazeleyebilirsin. kremleri hakkında bilgim yok. bu arada hafif parfumun orjinaline o kadar para bayılıp kokuyu hissetmemektense acık denemelisin gercekten daha kalıcı ve eski koku oldugu icin tıpatıp benziyor. ama tenine sıkma bence =) kolay gelsin.
cook yardimci oldunuz tesekkur ederim. agir kokular benimde midemi bulandiriyor bas agritiyor malesefki:(( sanirim armani she lacoste classic ve burberry classic arasinda bi secim yapmaliyim:)
bargelloyuyu merak ediyorum en iyisini dp mi yapiyor acaba?

cook yardimci oldunuz tesekkur ederim. agir kokular benimde midemi bulandiriyor bas agritiyor malesefki:(( sanirim armani she lacoste classic ve burberry classic arasinda bi secim yapmaliyim:)
bargelloyuyu merak ediyorum en iyisini dp mi yapiyor acaba?

benim dedigim o ücü simdiye kadarki kokladıgım parfümler arasından birbirine benzer sekilde hafif olanlar tabi baska hafif parfumler de vardır belki bilmiyorum. ama acık parfumu sıkar sıkmaz koklama icindeki etil alkol ucsun sonra kokla bekledikce daha hos bi koku oluyo. valla canım ben iki markayı da sevmedim yani cok fazla kullanmadım o markaları ama bikac kez aldım onlardan parfum pek begenmedim acıkcası. ama lacoste classici ve armani she yi dp den alablirsin fena degil bargelloda hic bakmadım burberryi de eyfelden aldım iste sen hangilerine gidebileceksen gidip bi bak karsılastır derim ben

Bence lacoste classic i en iyi bargello yapıyordu bir ara, uzu süredir bargellodan almadım, ama gerçegünden bile kalıcıydı, dp ninki de fena değil, dp de deodorantı da var, denemeni öneririm

Eyfel'de harika. Ama hemen koklama sıktıktan sonra.
Azıcık bekle ve kokla. Missss...
Bu arada benim etrafımda kullanan kimse yok bu parfümü.
O yüzden benim için bilindik bir koku, sıradanlaşan bir koku değildir.
Dpde de denedim, hiç kokmadı bende.

annem bugun dp den yeni aldıgı lacoste classic ini sıktı ve hep aldıgı guzel parfumu bu sefer aldıgına pisman oldu gidip degistiricek cunku ne kalıcı ne de hos kokuyodu annemin tabiriyle sinek ilacı kokuyodu dp bozmus işi dedi evet haklısın dedim yani demek istedigim dp ye ugrama bence :D arkadasların dedgi gibi eyfel bargello mystical david walker buralar iyidir

bende lacoste classic kullanıyorum 1 seneden uzun bir süredir hoş bir koku denenmeli bence :) burbery classıcte lıse zamanlarımda kullandığım kokuydu onuda severim tende farkediyor tabıkıde kokular ama agır değill

Back