• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Laçka bir evlilik ve giderek artan abukluklar...

pinkpin

Arkana bakma, oraya doğru gitmiyorsun.
Kayıtlı Üye
6 Mart 2012
4.339
7.742
448
Merhaba sevgili kk üyeleri dün eski konumda da bahsetmiştim eşimin kızıyla aram çok iyiydi daha doğrusu ben öyle sanıyordum fakat arkamdan ağır küfür ettiğini, x abla değil de x şeklinde bahsettiğini ve yapmadığım şeyleri yapmışım gibi anlattığını öğrendim. Misal o odaya girince ben de peşinden gidip ne yapıyorsun sen diye basıyormuşum. Daha önce de buna benzer şeyler duymuştum fakat önemsememiş ve de ihtimal vermemiştim ama bir ses kaydı dinledim ve doğruluğunu anladım. Tam da bunları öğrendiğimde eşimle boşanma noktasına geldiğimiz ve sürekli herşeyden suçlandığım için bunun da etkisiyle eşime durumu söyledim daha önce de bana karşı bikaç şeyi olmuştu gençtir deyip geçmiştim üzerinde durmamıştım daha doğrusu saygısızlık anlamında şeyler değildi ama bu durum ve o ağır küfürler bir de babasının bana yaptığı haksızlıklardan çok bunaldığım için söylemek istedim ama şimdi doğru mu yaptım yanlış mı bilmiyorum eşim başta gösteririm ben ona senin yaptıklarını inkar edemem ona nasıl bir kadın lazımmış dedi ama sonrasında bunları öğrenmemi sağlayan kişiyi suçlamaya ve hatta beni suçlamaya başladı ben o kişiye cesaret vermesem o böyle bişey yapmazmış kimseye cesaret falan verdiğim yok baktım kızının densizliği unutuldu suç bana ve söyleyene kaldı.. Bu arada kızı 17 yaşında.

Dün akşamda 15 dakika o söyleyen kişiyle markete gittim geldim diye bizi birşeyler karıştırıyor olmakla suçladı yani sanki ben o söyleyenle birlik olmuşumda kızına iftira atıyormuşum iması mı yapmaya çalışıyor anlamadım, halbuki ortada bir ses kaydı var dinlemesini istedim dinlemek istemiyorum dedi..

Biliyorum sağlıksız bir evliliğim ve normal olmayan bir eşim var herşeyin farkındayım ama burada bunları paylaşabileceğim kimsem yok ailemden arkadaşlarımdan ayrıyım içimi dökme ihtiyacı duyuyorum..

Sizce eşime anlatmakla hata mı ettim? Hiç ama hiç böyle basit ve seviyesiz bir evlilik hayal etmemiştim bunu diğer yaşadıklarımı da hesaba katarak söylüyorum Yorumu size bırakıyorum
:14::14::14:

EKLEME: Ses kaydını ben almadım hayatta yapmam öyle bişey, kendime yakıştırmam, onun yaşıtı olup bizim burada oturan ve her gün bana gelen bir kız yapmış daha önce de söylüyordu bişeyler inanmayıp geçiştiriyor bir de kıza kızıyordum, yalancı durumuna düşmemek için böyle bir şey yapmış. eşimin kızı bize geldiğinde hep bu kaydı yapan kıza gider film falan izler takılırlar benden film önerisi istemişti msjla o kızdayken bende önerdim "x senin önereceğin filmin a...na koyayım gerizekalı" ve daha bilimum şeyler söylemiş anlatabiliyormuyum?

Son düzenleme:
Esinize anlatmak hiç de hata değil. Size kisiliginize hakaret ediliyor, hem de haksiz yere. Siz iyi nuyetinizi gostermissiniz. Affiniza siginarak yaziyorum siz kiza bir sey deseniz analik derler, üvey derler. Arada ki hakkaniyeti korumak gerekene cevabini vermek esinize düşüyor. Kizini korumaya calisiyor kendince.. Sizin de onun esi olduğunuzu hatirlamali.

Son düzenleme:
Esine soylemekle hata mi ettin bilemem, ama kizi kenara cekip konusabilirsin. Derdi neymis, neden iki yuzluymus acaba...
Ha nerden biliyorsun derse de ne dersin, orasini bilemem. Ama kiz da hic normal degilmis. Ufacik cocuk degil ki psikolojisi bozulmus cocugun diyelim. 17 yasinda insan artik agzindan cikani bilir, tavrini bilerek isteyerek koyar, ister psikolojisi saglam olsun ister bozuk. Isiniz zor.

Kizi tam ergenlik caginda ve anne babasinin ayriligi ona agir gelmiş olmali ayrica babasini sizden kiskaniyor olmali..

Siz ondan yasca buyuksunuz hatta annesi sayilirsiniz size kufretti diye sanki komsunuza hirslanir gibi hirslanmaniz ses kayitlari almaniz babasina dinletmeniz doğru olmamis kesinlikle..
Araniza mesafe koyup esinize sevmesin tamam ama saygi duymasini isterim kalbini kurmadan uyarir misin küfür etmesi hoş değil sonuçta demeniz yeterli gelirdi...

Ve bunu karakterinizle bagdastirmayin. Benim kuzenim babasinin yeni evli olduğu kadini görmedi bile ama her zaman nefret duyar belki çok iyibbir insan ama olgunlasmamis bir çocuk bunların hesabini yapamaz..

izinsiz ses kaydı suçtur.Suç işlediniz.5 yıla kadar hapis cezası var

Kaydı ben yapmadım onun yaşıtı olup bizim burada oturan ve her gün bana gelen bir kız yapmış daha önce de söylüyordu bişeyler inanmayıp geçiştiriyor bir de kıza kızıyordum, yalancı durumuna düşmemek için böyle bir şey yapmış.

Keşke ses kaydı olayına girmeseymişsiniz ..Hiç hoş bir şey değl bu yaptıklarınız

Çok yeni evlisiniz ve bu kız 17 yaşında ,ergenlik çağında ..O yaşta size karşı saygısızlık yapması ya da abla dememesi bu kadar büyütülecek bir hata değil
Siz de 17 yaşında oldunuz ..Öz anneye bile ses yükselir ,tartışmalar olur o yaşta ..

Üzgünüm ben sizi hatalı buldum ...Evliliğinize,eşinize ve eşinizin kızına hiç şans tanımamışsınız ..

Kizi tam ergenlik caginda ve anne babasinin ayriligi ona agir gelmiş olmali ayrica babasini sizden kiskaniyor olmali..

Siz ondan yasca buyuksunuz hatta annesi sayilirsiniz size kufretti diye sanki komsunuza hirslanir gibi hirslanmaniz ses kayitlari almaniz babasina dinletmeniz doğru olmamis kesinlikle..
Araniza mesafe koyup esinize sevmesin tamam ama saygi duymasini isterim kalbini kurmadan uyarir misin küfür etmesi hoş değil sonuçta demeniz yeterli gelirdi...

Ve bunu karakterinizle bagdastirmayin. Benim kuzenim babasinin yeni evli olduğu kadini görmedi bile ama her zaman nefret duyar belki çok iyibbir insan ama olgunlasmamis bir çocuk bunların hesabini yapamaz..

Yorumun için teşekkür ederim, anne babası kız yeni doğduğunda ayrılmışlar zaten sonraki süreçte babasının hayatına başkaları girmiş yani başka kadın tecrübesini defalarca yaşamış bitanesiyle 10 yıl birlikte yaşamışlar bi de ben çocuüa kesinlikle hırslanmadım eşim devamlı saçma saçma şeylerden beni suçlar haksızlık eder benim de hakikaten psikolojim bozuldu yani söylemekle bi nevi hep benimle uğraşıyorsun ama burnunun dibindekine bak demiş oldum amacım kesinlikle çocuğu kötü duruma düşürmek değil istesem daha önce de bir iki şey oldu eşime söylerdim ama dediğim gibi önemsemedim ama bana ettiği küfür hakikaten ağır benden film önerisi istemişti o kızdayken bende önerdim msjla "x senin önereceğin filmin a...na koyayım gerizekalı" ve daha bilimum çeyler anlatabiliyormuyum? Çocuk değil yüzüme gülüyor çok seviyor görünüyor ben de onu seviyordum kendi kardeşimi bikaç ayda bir görürüm bana geliğinde kardeşime gösterdiğim ilginin sevginin iki katını ona gösteririm kıskanmasın diye gelir sarılır öper durduk yere e bu ne o zaman? Ben yine de üzüldüm zaten söylediğime dediğin gibi söylemesem daha iyi olacakmış belkide

Bir de kaydı ben almadım yukarıda ki cvbımda bahsettim kimin aldığını

Keşke ses kaydı olayına girmeseymişsiniz ..Hiç hoş bir şey değl bu yaptıklarınız

Çok yeni evlisiniz ve bu kız 17 yaşında ,ergenlik çağında ..O yaşta size karşı saygısızlık yapması ya da abla dememesi bu kadar büyütülecek bir hata değil
Siz de 17 yaşında oldunuz ..Öz anneye bile ses yükselir ,tartışmalar olur o yaşta ..

Üzgünüm ben sizi hatalı buldum ...Evliliğinize,eşinize ve eşinizin kızına hiç şans tanımamışsınız ..

Çoook şans tanıdım arkadaşım kaydıda ben yapmadım yaşamayan bilmez kendimi ezdirdim durdum tepeme çıktılar

Çoook şans tanıdım arkadaşım kaydıda ben yapmadım yaşamayan bilmez kendimi ezdirdim durdum tepeme çıktılar

Yaşamayan bilmez demişsiniz ama ben de eşimin ikinci eşiyim ,iki tane 20 ve 16 yaşlarında kızı var .
Onlarda bana adımla hitap ediyorlardı benim uyarmamla eşim abla diyerek düzeltti her defasında ..
Yeni evliyiz biz de nisanda bir yıl olacak

Biliyorum çok zor ancak ses kaydını doğru bulmuyorum

bir ses kaydı dinledim ve doğruluğunu anladım. Tam da bunları öğrendiğimde eşimle boşanma noktasına geldiğimiz ve sürekli herşeyden suçlandığım için bunun da etkisiyle eşime durumu söyledim

ben de ses kaydı alınmaması gerektigini, dinlemiş olasanız da esinizle bu sekilde direkt paylasmamanız gerektigini dusunenlerdenim.

ergenlikte kendi öz annelerine bile kotu bir dille karsılık verenler var, arkanızdan "salak aptal" vb. seyler kullanması hos degil ama malesef gencler begenmedigi dusuncelere karsı boyle karsılık verebiliyor...

hem diger komşu kızın sizin öbür genc kızla ilgilenmenizi kıskanmış olabilecegini dusundunuz mu?
en azından eşinize onun adını vererek hedef gostermeseymişsiniz iyiymiş. eger sizin kayıt aldıgınızı dusunmesin diye yaptıysanız o zaman kaydı hic paylaşmayacaktınız...

fakat anlamadıgım şu:
eşinizin suclamalarının nedeninin kızının doldurusu oldugunu mu dusundunuz de soylediniz?
ve bosanma noktasındaymışsınız, bunun kızından kaynaklı oldugunu mu dusunuyorsunuz? ya da kendinizin haklılıgını gostermek icin son çare olarak kaydı mı kullanmak istediniz?

Yaşamayan bilmez demişsiniz ama ben de eşimin ikinci eşiyim ,iki tane 20 ve 16 yaşlarında kızı var .
Onlarda bana adımla hitap ediyorlardı benim uyarmamla eşim abla diyerek düzeltti her defasında ..
Yeni evliyiz biz de nisanda bir yıl olacak

Biliyorum çok zor ancak ses kaydını doğru bulmuyorum

Ben bir türlü kendimi ifade edemiyorum sanırım derdim bana abla dememesimi Allah aşkına? Ya lütfen iyi okuyun İKİ YÜZLÜLÜĞÜ ayrıca beni sevmek zorunda değil tamam ama saygı duymak zorunda bilinçsiz küçük bir çocuk değil ve kaçıncı kez söyleyeceğim bilmiyorum ama kayıt benim isteğime yapılmadı ya da ben yapmadım yapan kız da aynı yaşlarda kendince yalancı çıkmak istemediği için böyle bir şey yapmış çünkü önceden de hep uyarırdı beni ben kızardım ona lafı ağzına tıkar gönderirdim, getirdi dinletti yine eşime söylemezdim ama beni çok ezdiği için bi anlık sinirle söyledim ve zaten de sonradan keşke söylemeseydim diyorum konu sapmasın lütfen ben kayıt falan yapmadım :47:

17 yaşında bir kız ne biçim çirkin laflar ediyor ya, terbiyesinin verememiş bir kere eşiniz onun :26:

Ben bir türlü kendimi ifade edemiyorum sanırım derdim bana abla dememesimi Allah aşkına? Ya lütfen iyi okuyun İKİ YÜZLÜLÜĞÜ ayrıca beni sevmek zorunda değil tamam ama saygı duymak zorunda bilinçsiz küçük bir çocuk değil ve kaçıncı kez söyleyeceğim bilmiyorum ama kayıt benim isteğime yapılmadı ya da ben yapmadım yapan kız da aynı yaşlarda kendince yalancı çıkmak istemediği için böyle bir şey yapmış çünkü önceden de hep uyarırdı beni ben kızardım ona lafı ağzına tıkar gönderirdim, getirdi dinletti yine eşime söylemezdim ama beni çok ezdiği için bi anlık sinirle söyledim ve zaten de sonradan keşke söylemeseydim diyorum konu sapmasın lütfen ben kayıt falan yapmadım :47:

Sinirlenmenize gerek yok ..Ses kaydını siz yaptınız demedim ben ..Konunuzu da okudum ve anladım çok şükür .
Söylemek istediğim ses kaydına ihtiyacınız yok ,mutsuzsanız ve olmuyorsa ayrılırsınız .

ben de ses kaydı alınmaması gerektigini, dinlemiş olasanız da esinizle bu sekilde direkt paylasmamanız gerektigini dusunenlerdenim.

ergenlikte kendi öz annelerine bile kotu bir dille karsılık verenler var, arkanızdan "salak aptal" vb. seyler kullanması hos degil ama malesef gencler begenmedigi dusuncelere karsı boyle karsılık verebiliyor...

hem diger komşu kızın sizin öbür genc kızla ilgilenmenizi kıskanmış olabilecegini dusundunuz mu?
en azından eşinize onun adını vererek hedef gostermeseymişsiniz iyiymiş. eger sizin kayıt aldıgınızı dusunmesin diye yaptıysanız o zaman kaydı hic paylaşmayacaktınız...

fakat anlamadıgım şu:
eşinizin suclamalarının nedeninin kızının doldurusu oldugunu mu dusundunuz de soylediniz?
ve bosanma noktasındaymışsınız, bunun kızından kaynaklı oldugunu mu dusunuyorsunuz? ya da kendinizin haklılıgını gostermek icin son çare olarak kaydı mı kullanmak istediniz?

ne hedefi ne göstermesi sanki planlamışımda yapmışım gibi yorum yapmışsınız bir anlık sinirle söyledim ama keşke söylemeseymişim pişmanım gerçekten burada sizlerin gözünde suçlu oluyorum eşimin gözünde nasıl olmayayım? Kız çocuk değil 17 yaşında yani ne yaptığının farkında

Son düzenleme:
Yorumun için teşekkür ederim, anne babası kız yeni doğduğunda ayrılçok basklar zaten sonraki süreçte babasının hayatına başkaları girmiş yani başka kadın tecrübesini defalarca yaşamış bitanesiyle 10 yıl birlikte yaşamışlar bi de ben çocuüa kesinlikle hırslanmadım eşim devamlı saçma saçma şeylerden beni suçlar haksızlık eder benim de hakikaten psikolojim bozuldu yani söylemekle bi nevi hep benimle uğraşıyorsun ama burun dibindekine bak demiş oldum amacım kesinlikle çocuğu kötü duruma düşürmek değil istesem daha önce de bir iki şey oldu eşime söylerdim ama dediğim gibi önemsemedim ama bana ettiği küfür hakikaten ağır benden film önerisi istemişti o kızdayken bende önerdim msjla "x senin önereceğin filmin a...na koyayım gerizekalı" ve daha bilimum çeyler anlatabiliyormuyum? Çocuk değil yüzüme gülüyor çok seviyor görünüyor ben de onu seviyordum kendi kardeşimi bikaç ayda bir görürüm bana geliğinde kardeşime gösterdiğim ilginin sevginin iki katını ona gösteririm kıskanmasın diye gelir sarılır öper durduk yere e bu ne o zaman? Ben yine de üzüldüm zaten söylediğime dediğin gibi söylemesem daha iyi olacakmış belkide

Bir de kaydı ben almadım yukarıda ki cvbımda bahsettim kimin aldığını

O zaman tamamen hoşgörüyle kizar gibi degilde karsiniza alin beni sevmiyor olabilirsin bunun için nedenlerin olabilir kendince. Ama saygisizlik cok başka bir durum hakkimda söylediklerini duyduğumda çok üzüldüm umarim bu çirkin şeyleri tekrar duymam diyin ve kapatin konuyu. Kimden duyduğunuzu ne duyduğunuzu söylemeyin sen ne yaptiginin farkindasindir diyin kapatin konuyu..

Babasina uyarmamasini söyleyin size daha çok tepki almasin bir de boyle deneyin. Belki kizin sorunları vardır şimdiki genç kizlarda bir tuhaf karakteri böyledir belki..

Siz laf çarpınca utanip tekrarlamaz diye umuyorum

ne hedefi ne göstermesi sanki planlamışımda yapmışım gibi yorum yapmışsınız bir anlık sinirle söyledim ama keşke söylemeseymişim pişmanım gerçekten burada sizlerin gözünde suçlu oluyorum eşimin gözünde nasıl olmayayım? Kız çocuk değil 17 yaşında yani ne yaptığının farkında

17 yasında ergenlikten asi davranan, uvey annesini sevmek zorunda da olmayan ve yine de size iyi davranmaya calısan bir kız cocuk degil, ne dedigini bilip akıllı olması gereken yaşta,
ama sizin evlenecek olgunluga gelmis yetiskin bir kadın olarak "anlık bir gaflete" kapılabilmeniz normal... öyle mi?

kimin yaptıgını soylemeniz eşinizin gozu donerse suc davası acabilmesine neden olurdu ki bu da hedef gostermektir. dusuncesiz davranmıssınız, uzatmayacagım. yorumumu da hic plan program diyerek yapmamışken yazdıgınız yanıt bile ofkeyle...
bence anlık sinirlerinize hakim olmayı ogrenirseniz cogu sorunu kolaylıkla aşarsınız.

Kaydı ben yapmadım onun yaşıtı olup bizim burada oturan ve her gün bana gelen bir kız yapmış daha önce de söylüyordu bişeyler inanmayıp geçiştiriyor bir de kıza kızıyordum, yalancı durumuna düşmemek için böyle bir şey yapmış.

KomsunuZ olan 17 yasindaki bir kizla ne ortak yonunuZ var ki markete falan gidiyorsunuz?kizinin yaptigi baska bir konu da ben esinizin yerinde olsam ben de kizardim.

sen bu kızla uğraşmak zorunda değilsin . bence aldırma konuşur konuşur susar . muhattab bile olmam ben olsam . neden onla konuşmaya çalışayım ki . böle saygısız birinle konuşulmaz .

Diğer kız o kadar yanlış buluyorsa arkadaşını uyarıp öyle konuşmasına izin vermeseymiş.
Kayıt alıp dinletmek ne kadar çirkin.
Eşinizin kızı sizi sevmeyebilir veya kıskanabilir.
Küfür etmesi doğru değil ama bunu sizin öğrenmeniz,dahası babasına söylemeniz gerekmezdi.
Yüzünüze küfür etmemiş.Arkadaşıyla laçka konuşmasını yaşına vermek daha doğru olurdu.

Back