Merhaba sevgili kk üyeleri dün eski konumda da bahsetmiştim eşimin kızıyla aram çok iyiydi daha doğrusu ben öyle sanıyordum fakat arkamdan ağır küfür ettiğini, x abla değil de x şeklinde bahsettiğini ve yapmadığım şeyleri yapmışım gibi anlattığını öğrendim. Misal o odaya girince ben de peşinden gidip ne yapıyorsun sen diye basıyormuşum. Daha önce de buna benzer şeyler duymuştum fakat önemsememiş ve de ihtimal vermemiştim ama bir ses kaydı dinledim ve doğruluğunu anladım. Tam da bunları öğrendiğimde eşimle boşanma noktasına geldiğimiz ve sürekli herşeyden suçlandığım için bunun da etkisiyle eşime durumu söyledim daha önce de bana karşı bikaç şeyi olmuştu gençtir deyip geçmiştim üzerinde durmamıştım daha doğrusu saygısızlık anlamında şeyler değildi ama bu durum ve o ağır küfürler bir de babasının bana yaptığı haksızlıklardan çok bunaldığım için söylemek istedim ama şimdi doğru mu yaptım yanlış mı bilmiyorum eşim başta gösteririm ben ona senin yaptıklarını inkar edemem ona nasıl bir kadın lazımmış dedi ama sonrasında bunları öğrenmemi sağlayan kişiyi suçlamaya ve hatta beni suçlamaya başladı ben o kişiye cesaret vermesem o böyle bişey yapmazmış kimseye cesaret falan verdiğim yok baktım kızının densizliği unutuldu suç bana ve söyleyene kaldı.. Bu arada kızı 17 yaşında.
Dün akşamda 15 dakika o söyleyen kişiyle markete gittim geldim diye bizi birşeyler karıştırıyor olmakla suçladı yani sanki ben o söyleyenle birlik olmuşumda kızına iftira atıyormuşum iması mı yapmaya çalışıyor anlamadım, halbuki ortada bir ses kaydı var dinlemesini istedim dinlemek istemiyorum dedi..
Biliyorum sağlıksız bir evliliğim ve normal olmayan bir eşim var herşeyin farkındayım ama burada bunları paylaşabileceğim kimsem yok ailemden arkadaşlarımdan ayrıyım içimi dökme ihtiyacı duyuyorum..
Sizce eşime anlatmakla hata mı ettim? Hiç ama hiç böyle basit ve seviyesiz bir evlilik hayal etmemiştim bunu diğer yaşadıklarımı da hesaba katarak söylüyorum Yorumu size bırakıyorum
EKLEME: Ses kaydını ben almadım hayatta yapmam öyle bişey, kendime yakıştırmam, onun yaşıtı olup bizim burada oturan ve her gün bana gelen bir kız yapmış daha önce de söylüyordu bişeyler inanmayıp geçiştiriyor bir de kıza kızıyordum, yalancı durumuna düşmemek için böyle bir şey yapmış. eşimin kızı bize geldiğinde hep bu kaydı yapan kıza gider film falan izler takılırlar benden film önerisi istemişti msjla o kızdayken bende önerdim "x senin önereceğin filmin a...na koyayım gerizekalı" ve daha bilimum şeyler söylemiş anlatabiliyormuyum?
Dün akşamda 15 dakika o söyleyen kişiyle markete gittim geldim diye bizi birşeyler karıştırıyor olmakla suçladı yani sanki ben o söyleyenle birlik olmuşumda kızına iftira atıyormuşum iması mı yapmaya çalışıyor anlamadım, halbuki ortada bir ses kaydı var dinlemesini istedim dinlemek istemiyorum dedi..
Biliyorum sağlıksız bir evliliğim ve normal olmayan bir eşim var herşeyin farkındayım ama burada bunları paylaşabileceğim kimsem yok ailemden arkadaşlarımdan ayrıyım içimi dökme ihtiyacı duyuyorum..
Sizce eşime anlatmakla hata mı ettim? Hiç ama hiç böyle basit ve seviyesiz bir evlilik hayal etmemiştim bunu diğer yaşadıklarımı da hesaba katarak söylüyorum Yorumu size bırakıyorum
EKLEME: Ses kaydını ben almadım hayatta yapmam öyle bişey, kendime yakıştırmam, onun yaşıtı olup bizim burada oturan ve her gün bana gelen bir kız yapmış daha önce de söylüyordu bişeyler inanmayıp geçiştiriyor bir de kıza kızıyordum, yalancı durumuna düşmemek için böyle bir şey yapmış. eşimin kızı bize geldiğinde hep bu kaydı yapan kıza gider film falan izler takılırlar benden film önerisi istemişti msjla o kızdayken bende önerdim "x senin önereceğin filmin a...na koyayım gerizekalı" ve daha bilimum şeyler söylemiş anlatabiliyormuyum?
Son düzenleme: