lacivert orjinal pierre cardin canta

sibel6364

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2014
158
9
38
34
Kizlar 80 tl orjinal canta

Eklentiler

• IMAG2028.jpg
    IMAG2028.jpg
    87,3 KB · Görüntüleme: 229
  • IMAG2020.jpg
    IMAG2020.jpg
    47,3 KB · Görüntüleme: 254
  • IMAG2021.jpg
    IMAG2021.jpg
    96 KB · Görüntüleme: 272
  • IMAG2023.jpg
    IMAG2023.jpg
    46,9 KB · Görüntüleme: 211
  • IMAG2022.jpg
    IMAG2022.jpg
    43,4 KB · Görüntüleme: 206
Son düzenleme:
Canım bu çantanın sıfırı 80 tl
Canım valla sıfırından haberim hiç yok o zaman ben pahalıya almışım ikinci el olarak verdiğim kargoyuda koyarak satıyorum ama şimdi sıfırını senden duydum çunku bende başkasından aldım ama daha buyuk çanta istiyorum ondan satıyorum o zaman fiyatta indirim yaparım biraz ama olmadı elimde kalır kullanırım yapacak bişey yon çunku ben bilmediğim için pahalıya almışım :(

Canım valla sıfırından haberim hiç yok o zaman ben pahalıya almışım ikinci el olarak verdiğim kargoyuda koyarak satıyorum ama şimdi sıfırını senden duydum çunku bende başkasından aldım ama daha buyuk çanta istiyorum ondan satıyorum o zaman fiyatta indirim yaparım biraz ama olmadı elimde kalır kullanırım yapacak bişey yon çunku ben bilmediğim için pahalıya almışım :KK43:
bana da ablam görmüş almış demissiniz ozelden. fiyatini bilmeniz gerekirdi. boyle ikili laflara kanmayin kızlar. matmazel canta aldim birinden bu sitede, sifirdan farksiz dedi ama her yeri yipranmis. kendimi cok kotu hissettim. az sonra para iadesi isteyecegim.

bana da ablam görmüş almış demissiniz ozelden. fiyatini bilmeniz gerekirdi. boyle ikili laflara kanmayin kızlar. matmazel canta aldim birinden bu sitede, sifirdan farksiz dedi ama her yeri yipranmis. kendimi cok kotu hissettim. az sonra para iadesi isteyecegim.
Evet ama siz özelden yazdığınız için anlattım herkese ayrıntı ile mi anlatıcam satmıyorum arkadaş alsnda benim sattığım insanlar oldu kimsede bişey demedi size sebebini sordunuz söyledim ablam aldı istediğimi bildiği için ama fiyatı yüksek olarak zarara girmem o zaman kalır kullanmam dedim siz kendinizi ajan nı zannediyorsunuz da bana yalancı muamelesi yapıyorsunuz söylediklerimin aynısını söyledim ben sattığım ve bana alındığı için herkese ablam aldı diye açıklama mı yapayım boş konuşmayın mumkunse

Evet ama siz özelden yazdığınız için anlattım herkese ayrıntı ile mi anlatıcam satmıyorum arkadaş alsnda benim sattığım insanlar oldu kimsede bişey demedi size sebebini sordunuz söyledim ablam aldı istediğimi bildiği için ama fiyatı yüksek olarak zarara girmem o zaman kalır kullanmam dedim siz kendinizi ajan nı zannediyorsunuz da bana yalancı muamelesi yapıyorsunuz söylediklerimin aynısını söyledim ben sattığım ve bana alındığı için herkese ablam aldı diye açıklama mı yapayım boş konuşmayın mumkunse
ben size yalanci demiyorum. kusura bakmayin. cok sinirliydim yazarken bi de. ustune siz mesaj attiniz ve burda da daha farkli birsey okudum. kusura bakmayin. derdim baska bi arkadasla. uzatmak istemiyorum.

ben size yalanci demiyorum. kusura bakmayin. cok sinirliydim yazarken bi de. ustune siz mesaj attiniz ve burda da daha farkli birsey okudum. kusura bakmayin. derdim baska bi arkadasla. uzatmak istemiyorum.
Farkındaysanız sadece siz arıyordunuz neden satıyorsunuz diye sordunuz diye size ayrıntılı açıkladım yazdıklarım aynı iyice bakın bende çok sinirliyim inanın kime sinirliyseniz gidin ona söyleyin kimse başkasının sinirini bi başkasından çıkaramaz bencede uzatmayalım kimseyi kırmak istemiyorum...

Back