Lacinia Saç Dökülmesi ve Kepeği Önlemeye Yardımcı FDA Onaylı Mucizevi Formül !

vimjo_moderator

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2010
19
0
0
İstanbul
lacinia-shampoo.jpg

LaCinia nedir?
Lacinia, Amerika Birleşik Devletlerinde yapılan araştırmalar sonucunda ortaya çıkan bileşimiyle 2002 yılında merkezi Chicago’da bulunan Lacinia Cosmetic Corporation adına patent altına alınıp 2003 yılında Amerika ve Kanada’ da serbest, sağlıklı satış sertifikası almaya hak kazanmış, 2004 yılında Belçika’da Avrupa Birliği için onaylanmış yeni nesil bir saç bakım ürünüdür

LaCinia gerçekten etkili mi?
LaCinia 16 - 62 yaş aralığında kadın ve erkekler üzerinde yapılan araştırmalara göre, saç dökülmesi oranında % 98, saç tellerinin kalınlaşmasında % 70 ve yeni saç oluşumunda % 20 olarak başarı sağlamış bir saç ürünüdür.

Ne gibi yan etkileri var?

LaCinia tamamen doğal vitaminler, mineraller ve bitki özleri içeren yeni nesil bir saç bakım ürünü olduğundan ürünü kullanan sağlıklı insanların hiçbirinde herhangi bir yan etkinin meydana geldiği görülmemiştir.

Düzenli kullanıldığında saç dökülmesi ve kepeği ilk bir hafta içinde önlemeye yardımcı olur.
• PH değeri 5.5 tir. Bu sayede saç derisinin doğal koruyucu asit örtüsünü stabilize eder ve saçların yağ dengesini korumaya yardımcı olur.
• Deterjan, krem içermez. Bitki yağları, bitki özleri extractlarıyla saç tellerini yumuşatır, kolay taranmasını sağlar.
• Renklendirici, boya içermez, bu sayede saç derisinde iritasyon, kaşıntı, tahribat ve alerjik reaksiyon oluşumuna neden olmaz.
• İçeriğinde bulunan; Methylisothiazolinone sayesinde, kan dolaşımını arttırarak, bakteri, mantar ve serbest radikallerden saç derisini ve saç tellerini korur, saç köklerine ferahlık hissi verir.
• İşlem görmüş, boyalı, permalı, röfleli v.b saçlarda saçın rengine veya uygulanmış işleme zarar vermez.
• Bitki kombinasyonu,vitamin,mineral deposu LACINIA MEDICAL SHAMPOO ile saçları 1 defa yıkanması yeterli olur.
• Saç derisine Peeling görevi yapar, ölü hücreyi deriden atarak saç köklerinin oksijen almasını sağlar.

• Bitki özü ve bitki yağı kombinasyonu içeriği ile saç köklerini canlandırır.

Lacinia Medical Shampoo Kullanım Bilgileri

Deterjan katkı maddesi içermediğinden kaygan değildir. Suyla temas ettiğinde, saç köklerinize kadar nufüz ederek, saçlarınızı kökten uca temizler. Saçlarınızı her yıkamada 1 defa şampuanlamanız yeterli olacaktır. Sık kullanıma uygundur.

Lacinia Ultra Hair Lotion Kullanım Bilgileri

Temiz saça kullanıcı her gün, lacinia losyonu saç derisine, özellikle dökülme olan bölgelere parmak uçlarıyla hafif masaj yaparak uygular. Düzenli olarak uygulama her gün yapılmalıdır. Gün içinde, kullanıcı birkaç defa losyonu uygulayabilir. Doğal bitki özlerinden oluşan formülasyonu, hoş kokusuyla saça istenilen şekil özgürce verilebilir ve tüm gün saç derisinde kalabilir. Hiçbir yan etkisi yoktur, gün boyu saç tellerini korur. Saç köklerinin oksijen almasını sağlar.

Bu ürün hakkında detaylı bilgi için tıklayınız

Eklentiler

• $LACINIASAM003_362.jpg
    $LACINIASAM003_362.jpg
    1,9 KB · Görüntüleme: 102
Son düzenleme:
Merhaba,

Benim saçlarım, çabuk yağlanıyor, kepekli ve çok cansız ve inanılmaz çok dökülüyor evde, ofiste heryerde saçlarımdan dolayı insanlar bıkmış durumda... E az olduğu halde bir de döküldüğü için saçlarım çok köü görünüyor çok azlar ve cansızlar, kullanmadığım şampuan markası kalmadı hiçbiri de işe yaramadı. Biara Garnier fructis kullanmıştım, o biraz olsun iyi gelmişti ama yine de dökülme ve yağlanmayı tam olarak durduramamıştı. Bu önerdiğiniz şampuanı kullanmayı düşünüyorum, kullanan ve faydasını gören oldu mu? Saçlarımın gür ve canlı görünmesiniçok istiyorum, saçlarımı bu haliyle kullanamıyorum açık bıraksam, kel olan kısımlar çok fazla belli oluyor, toplasam daha beter bir görünüm veriyor, bu durumdan gerçekten çok rahatsız oluyor ve kendimi mutsuz hissediyorum... Yorumlarını bekliyorum arkadaşlar, şimdiden teşekkkür ederim olumunekankayizsmile

Back