Adet gunum biter bitmez yapti, erken yumurtlamayi kacirmamak acisindan iyikide yapmisim 12nci gunde iki koyu rengi gordum ve ben o gun yaptim sonra misafir falan geldi yapamadik allahima sukurler olsun tuttu :) darisi sana bu test bana ugurlu geldi sanada olsun ilk denemede oldu ..Sanırım gebesiniz sağlıkla gelsin inşallah bebeginiz ovulasyon testi kullananlara baktım benim aldığım çok ucuz kaldı yanlarında acaba kalitesizmi diye düşündüm yani uçurum fiyatlar var sizi görünce içim rahatladı sakıncası yoksa siz nasıl kullanınız daha önce korunuyormuydunuz kaç ay sonra gebe kaldınız ve bu testi uygularken nasıl ve neye dikkat ettiniz
Adet gunum biter bitmez yapti, erken yumurtlamayi kacirmamak acisindan iyikide yapmisim 12nci gunde iki koyu rengi gordum ve ben o gun yaptim sonra misafir falan geldi yapamadik allahima sukurler olsun tuttu :) darisi sana bu test bana ugurlu geldi sanada olsun ilk denemede oldu ..
Ben sabah 1030 gibi yapmaya calistim ikinci cizgi okumsuz oldugunda silik oluyor genelik testindeki gibi olumlu olmuyor silidkte birde kopkopyu olmaya biliyor bazileri ikisi ayni renk ama.koyu degil diyir bendedoyleydi kopkoyu degildi ama ikiside ayni tondu 12 sinde ogunden sonra ayni ton olmadi zaten sadecece adete 3 gun kala hamiemiyim.diye baktigimdada koyulasmaya baslamisti ... sabah kalktigimda su icmemeye calistim ama.dersemki hic.icmedim yalan olurPeki günün hangi saatlerinde yaptınız sıvı alımı olayı nasıl oldu bide yumurtlama gunuz dışında 2.çizgiyi hiç gordunuzmu
başka kullanan yokmu ya
Benim de 5,5 yaşında oğluşum var. 2. çocuğu 2. ayda hamile kaldım. İlk ay tutturamadık ov. testleriyle 2. ay başarılı olduk. Laboquick kullandım ben de. Darısı başına canım.
bende ilk kullanisimda hamile kaldim :)
regl hemen sonra yaptim 30 31 gun aralikto regl ben 50 adet aldim tutmassa bir daha ki aya kullanirim de cok sukur gerek kalmadi :) ben sabah 10 da idrarrimi bosaltip 15 e kadar su icmeden ve wcye gitmeden bekledim ogle yaptim ve 17.gun pozitifi gordum
Geçen ay geç yumurtlamış olabilirsiniz o yüzden de regliniz gecikmiş olabilir. Yumurtlama gününden 14 gün sonra regl oluyoruz.Sanırım sikintisiz çalışıyo dün elime geçtiler lakin ben hala adet olamadım 3gun gecikti soğan kürü de yapıyorum adet olmak için ama olamıyorum laboquik in gebelik testini denedim sabah negatif çıktı yani gebelikte yok ee peki neden adet olamıyorum ben yahu
Geçen ay geç yumurtlamış olabilirsiniz o yüzden de regliniz gecikmiş olabilir. Yumurtlama gününden 14 gün sonra regl oluyoruz.
Nasıl yani sabah ilk idrarini yaptin gitti sonra 3e kadar bişe içmeden cise çıkmadan bekleyip o idrarla mı yaptın susuz nasıl beklenirki 3e kadar bide testi kaç dak içinde okudun yani kaç dak.sonrasını ciddiye almadin
Aaaa çok ama çok sevindim, sağlıkla gelsin bebişinCanım cvp verdiğin için Sağol Allah raziolsun simdi öğrendim gebeymisim :))) gerek kalmadı boşuna almış oldum
çok tşkler hepimizinki inşallah yaaAaaa çok ama çok sevindim, sağlıkla gelsin bebişin
Canım walla benim de bu test hakkinda bi bilgim yok zaten kullanmakta nasip olmadiArkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var, bugün adetimin 12.günü; 11.günümde sabah yaptığım ovulasyon testi silik de olsa çıkıyordu ,dun yani 11.gün akşam yaptım(ilkinden 8 saat sonra) işaret daha da silikleşti.
Busabah (12.gün sabahı yaptım) hiç çizgi çıkmadı, azıcık bile
Çok canım sıkıldı, acaba yumurtlamayacak mıyım diye korkuyorum valla.Adet periyodum 27 veya 28 gün
Bnm gibi olan var mıdır acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?