- 17 Aralık 2010
- 299
- 89
hanımlar 5 senelik evliyiz evlendikten 3 ay sonra eşimin isteği benim nasılsa olmaz diye kendimi saldığım tek gecede gebe kalmış ve şuan 3,5 yaşında kıymetliler kıymetlisi bir oğlum var.son zamanlarda eş dost ve tabi enbaşta eşim olmak üzere 2. çocuk baskısı ile bu ay korunmadık ilk gebeliğimi ben eşimle ilişkiye girdikten 10gün sonra kanda 16,51 ile öğrenmiştim o sıralar 35-36 günde bir adet oluyordum son 1 yıldırda 30 günde bir oluyorum bu ya ya yumurtlama gününü geçirdim yada bişiler ters gitti kanda baktırdım yok bişi adet olmam gerek lakin sanırım stresten olamıyorum 2gün geçmesine rağmen hiç bi berlirtim yok hafif kasık ağrım var diye dün acilden kan verip betahcg ye baktırdım 0,34 yani boş eğer geç döllenme yaşamamışsam bu ay gebe kalamadım araştırırken ovulasyon testini öğrendim başlıktaki markadan ggdan 30ovulasyon+10 gebelik testi 37,90dan aldım kullanan arkadaşlar etki gördünüzmü nasıl kullandınız 2.gebe kalan anneler bi yöntem yada farklı bişi denedinizmi ben kendimde iltihaptanda şüpeleniyorum pazarteside doktordan randevu aldım öteki çok kolay olunca bunda böyle olunca bi dumur oldum çok şaşırdım çok da üzüldüm meğer bende çok istiyormuşum 2. çocukda kendime itiraf edememişim yardımınıza ve fikirlerinize çok ihtiyacımvar çok uzun oldu hakkınızı helal edin